Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Beta spokojnie powinna wyjść. Wg. Mnie ale to moje skromne zdanie :p
więc może podjadę do szpitala, u nas to jest koszt ok 30 zł i kilka godzin
czasem i w godzinę jest wynik on line
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:czesc kochane
podczytuj Was
ale jesteście szybkie jak błyskawica i normalnie chwile mnie nie ma a tu po kilkanaście nowych stron
Dziś mam 24 dc i korci mnie beta.... co myślicie? sex był w nocy z 13 na 14 dc, 18 dc byłam u tego gina, który powiedział, że owulacja była bo widzi na leweym jajniku pekniety pecherzyk grafaa... ale kiedy dokładnie była owu?? ja mam bóle owulacyjne przez około 4 dniwiem też, że plemniki mogą w pochwie przekimać średnio co najmniej 2 dni
wiec wcale do zapłodenienia nie musi dojść w dzień współżycia.. sama nie wiem co zrobić... wczoraj jeszcze się pokłociłam z moim... faceci...
żebym tylko dotrwała do 24dc
-
Gizmo wrote:To by było zbyt piękne, żeby Nam wszystkim udało się w marcu zafasolkować, zbyt piękne żebym miała prezent urodzinowy, zbyt proste zeby 13 miesiąc starań okazał się szczęśliwy. Ktoś musi wypaść z gry w tym miesiącu ...
zaraz złożę pozew o pozbawienie Cię prawa do imienia
skad w Tobie kochana tyle pesymizmu? Przecież widać gołym okiem że szansa jest i to bardzo duża! Uwoerz że się uda, bo wiara czyni cuda! Jak będziesz sobie wmawiać że nie ma groszka to go nie będzie, uwierz mi... A przecież chcesz go, prawda? Bardzo!
Gizmo lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Sylwia pomyślę jeszcze.... dziś mam taki dzień off od pracy
więc może podjadę do szpitala, u nas to jest koszt ok 30 zł i kilka godzin
czasem i w godzinę jest wynik on line
dzisiaj będziesz mieć jasną sytuację
-
Gizmo! Przecież Ty możesz spokojnie zrobić sobie jutro betę i też Ci wyjdzie! Mi 8dpo wyszedł cień cienia na sikancu a implantacja była 5-6dpo nie wiem konkretnie bo spadek był dwudniowy. U Ciebie jeżeli była to na pewno 4dpo więc jutro cień powinien wyjść jakiś. A beta na pewno ponad 5 będzie.
-
Gizmo wrote:To by było zbyt piękne, żeby Nam wszystkim udało się w marcu zafasolkować, zbyt piękne żebym miała prezent urodzinowy, zbyt proste zeby 13 miesiąc starań okazał się szczęśliwy. Ktoś musi wypaść z gry w tym miesiącu ...
Spokojnie jak ktoś ma wypaść w tym miesiącu to jaMój wykres jest słabiutki a Twój wygląda LUX
;*
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Sylwia91 wrote:Wrrr... Moja imienniczka a zero wiary! Niesamowite!
zaraz złożę pozew o pozbawienie Cię prawa do imienia
skad w Tobie kochana tyle pesymizmu? Przecież widać gołym okiem że szansa jest i to bardzo duża! Uwoerz że się uda, bo wiara czyni cuda! Jak będziesz sobie wmawiać że nie ma groszka to go nie będzie, uwierz mi... A przecież chcesz go, prawda? Bardzo!
Pragnę Groszka jak każda z Nas tutaj ...
ehhh już wyję -
Gizmo wrote:Aż mi łzy poleciały jak przeczytałam Twoje słowa Sylwia ;(
Pragnę Groszka jak każda z Nas tutaj ...
ehhh już wyjęGizmo lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Gizmo! Przecież Ty możesz spokojnie zrobić sobie jutro betę i też Ci wyjdzie! Mi 8dpo wyszedł cień cienia na sikancu a implantacja była 5-6dpo nie wiem konkretnie bo spadek był dwudniowy. U Ciebie jeżeli była to na pewno 4dpo więc jutro cień powinien wyjść jakiś. A beta na pewno ponad 5 będzie.
a Of przesunął mi owu z 10 na 11 dc i tak się gapie w ten mój wykres i dumam, że może zagnieżdżenie było w 5dpo a nie w 4 -
Hahaha dziewuszki, pol godziny czytania forum przy porannej kawie w pracy, żeby nadgonić!
byle mój szef nie usłyszał, ciiii....
My wczoraj wieczorkiem przed snem serduszkowaliśmy znów pełną parą. Uwielbiam ten czas cyklu...Miałam nadzieję, że mi już dziś bardziej tempka na owu skoczy, ale jeszcze nie jest szałowa. De facto wykres pokrywa mi się z tym sprzed miesiąca, więc owu jutro albo pojutrze...Zobaczcie tylko:
28 lat, 3 csSylwia91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Mogło tak być. Z tego co ja widzę to OF zaznacza owulacje na pierwszy dzień skoku temperatury. Niestety z tego co czytałam to wcale tak nie jest. Każda kobieta ma inaczej i owu może być w dzień spadku aż do NAWET 3 dnia wyższych temperatur.. Dziwne to i nie wiem ile w tym prawdy...