Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczeta,
Właśnie rozmawiałam przez tel z lekarzem ogólnym w sprawie skierowania do specjalisty żeby pójść prywatnie ( takie zwyczaje w UK )
Kurde, chyba zacznę chodzić już tylko do facetów lekarzy. Krótka piłka z nim była, rzeczowo na temat. Mam na 15 dzis przyjsc i wypisze.
A z babami to jest a moze to , a moze tamto, a niewiadomo, a moze by tak inaczej...
Kasia1987, Sylwia91, Gizmo, WaldhauzerM, Duśka;), Anula1986, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:To by było zbyt piękne, żeby Nam wszystkim udało się w marcu zafasolkować, zbyt piękne żebym miała prezent urodzinowy, zbyt proste zeby 13 miesiąc starań okazał się szczęśliwy. Ktoś musi wypaść z gry w tym miesiącu ...
Gizmo weź nie zamulaj.. Gdzie Twój entuzjazm..Gizmo, Sylwia91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:jeśli nawet owu jest w 16dc a długość cyklu ma być 26dni to i tak masz 10dni lutealnej czyli w normie
Gubię się z tą fazą lutealną, serio...Czytałam gdzieś, że musi być dłuższa niż 10 dni, bo wtedy organizm jest w stanie utrzymać ciąże. Niby krótsza może grozić poronieniem...
-
Gizmo wrote:Monia a Ty co się nie chwalisz temp?? Wykres wygląda obiecująco
ale temp już poszła do góry i trzyma się na poziomie 37 stopni. zresztą w poprzednim cyklu miałam dokładnie tak samoGizmo lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Gubię się z tą fazą lutealną, serio...
Czytałam gdzieś, że musi być dłuższa niż 10 dni, bo wtedy organizm jest w stanie utrzymać ciąże. Niby krótsza może grozić poronieniem...
Zresztą o dlugości tej fazy świadczy wystąpienie @ a jeśli jej nie ma to tak naprawdę nie wiadomo ile by w danym cyklu trawała
dobrze myślę? jak coś to proszę mnie poprawićWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 09:51
-
Wczoraj byłam u gincia i robił mi usg, ale to już za późno było, żeby stwierdzić czy owulacja była czy nie.
Powiedział mi tylko, że endometrium grube i już widać, że jest druga faza cyklu. I jakieś jajeczka po jajnikach są.Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Właśnie w staraniu to jest najgorsze, że można mieć pełną wiedzę teoretyczną, stosować to wszytsko, a wciąż nie mamy wpływu czy się zaciąży....
Ja się czasem czuję przerażona albo bezsilna, bo w innych dziedzinach raczej mam wpływ na to, co się dzieje z moim życiem, a tu.. trzeba czekać i mimo spełniania warunków może nic się nie wydarzyć...
Gizmo, Duśka;) lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gizmo wrote:Za dużo jest tych pięknych zbiegów okoliczności jak dla mnie. Zwyczajna porażki jestem przyjmować tylko
Wiem kochana.. Końcówka cyklu zawsze jest wielką niewiadomą..Jakie porażki?? Jakby rzeczywiście tak było nie miałabyś swojego Tii np.. Kochana głowa do góry cycki do przodu i w piątek beta. Bo pamiętaj że ja kciuki trzymam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 09:55
Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.