Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Anula- kurcze testa wrzuciłam w WC do kosza... był tak oczywisty, że nie brałam go ze sobą.. Dwie identycznie ciemne kreseczki mam
dawno takich nie było u mnie, raczej miewałam słabszą tą testową
Gizmo- jajco uderzyło mi do głowy! hahahah:) mam nadzieję, że tam w środku siedzą jeszcze jakieś kijanki od wczoraj wieczora, co mogą napaść jajcoJak nie, to dzisiaj wpuścimy nowych wojowników
Daga- dziękuję dziękuję
czekamy z niecierpliwością na sprawozdanie
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Wczoraj byłam u gincia i robił mi usg, ale to już za późno było, żeby stwierdzić czy owulacja była czy nie.
Powiedział mi tylko, że endometrium grube i już widać, że jest druga faza cyklu. I jakieś jajeczka po jajnikach są.
-
Tuliska wrote:hej kozamonia tak doczytalam i mam pytanie:) gin powiedział ci że jest za późno żeby dojrzeć czy owu była czy nie tak? Bo mnie mój zdolowal troche:/
Na monitoring mam przyjść w następnym cyklu. -
kozamonia wrote:Tak, że jest już za późno żeby zauważyć czy owu była czy nie, bo na tym głównie mi zależało. Miałam wczoraj już 21 dc, więc też już faktycznie po czasie.
Na monitoring mam przyjść w następnym cyklu. -
Czisass.. Dziewoje. Ile do czytania. Przystopujcie!
Ja dzisiaj odbieram zamówiony żel i wieczorkiem sobie go wypróbujęI powiem Wam, że ja też lubię ten czas okoloowulacyjny. Serduszka i te sprawy
Daga, trzymam kciukasy!!
NADCHODZI ATAK FASOLEK!!Gizmo, Kasia1987, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Anula1986 wrote:Kobitki,
Dzisiaj mam 16 dc. a OF dalej mi nie wyznaczyło owulki.
Na moje oko powinien mi już pokazać co i jak, bo w 14 dc. miałam temp. 35,9, w 15 dc. 36,3 a dzisiaj mam 16 dc i temp. 36,4...Tuliska lubi tę wiadomość