Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:A no właśnie. Kiedyś pisałam o takim programie który oglądałam w tv o parach starających się o dziecko. Mimo że oboje byli płodni i mogli mieć dziecko bez problemu to przez 7 lat im nie wychodziło bo nie było dopasowani tzn. ich organizmy
Moi rodzice też byli całkowicie zdrowi a dopiero po 11 latach im się udało ;(Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
WaldhauzerM wrote:Wiem kochana.. Końcówka cyklu zawsze jest wielką niewiadomą..Jakie porażki?? Jakby rzeczywiście tak było nie miałabyś swojego Tii np.. Kochana głowa do góry cycki do przodu i w piątek beta. Bo pamiętaj że ja kciuki trzymam..
-
Sylwia91 wrote:A no właśnie. Kiedyś pisałam o takim programie który oglądałam w tv o parach starających się o dziecko. Mimo że oboje byli płodni i mogli mieć dziecko bez problemu to przez 7 lat im nie wychodziło bo nie było dopasowani tzn. ich organizmy
-
Gizmo wrote:może ale Cuda się zdarzają nawet przy 8dniowej fazie
Zresztą o dlugości tej fazy świadczy wystąpienie @ a jeśli jej nie ma to tak naprawdę nie wiadomo ile by w danym cyklu trawała
dobrze myślę? jak coś to proszę mnie poprawić
Myślę, że mosz racja dziołszkoSylwia91, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny namówiłyście... wróciłam właśnie ze szpitala.... zrobiłam tą betę... wynik mam mieć ponoć do 2 h.... także czekam on line
nikomu nic nie powiedziałam... tylko wy wiecie..
Sylwia91, Gizmo, Kasia1987, Anula1986, kozamonia, Tuliska, Caro, Duśka;), WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Dziewczyny namówiłyście... wróciłam właśnie ze szpitala.... zrobiłam tą betę... wynik mam mieć ponoć do 2 h.... także czekam on line
Tuliska lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Dziewczyny namówiłyście... wróciłam właśnie ze szpitala.... zrobiłam tą betę... wynik mam mieć ponoć do 2 h.... także czekam on line
dobrze pamiętam? dziś 24dc a owu była 13-14dc i serduszkowanie w 18dc -
Daga powodzenia!!!!! Czekamy na info!!
Wieści z placu boju:
-test owulkowy zrobiłam -jest ciemna krecha
-śluz R
-dość miękko tam, wydaje mi się, że szyjka otwarta
-brakuje skoku tempki jeszcze
Nie mogę się doczekać powrotu do domu i serduszkowania...mimo, że było wczoraj wieczorkiem, to ja już mam wrażenie, że to dawno i chcę znów
byle do skutku!
Gizmo, Sylwia91, kozamonia lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gizmo wrote:Czekam czekam
dobrze pamiętam? dziś 24dc a owu była 13-14dc i serduszkowanie w 18dcu gina byłam 18 dc, kiedy już było po owu
tak 24 dc
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Daga powodzenia!!!!! Czekamy na info!!
Wieści z placu boju:
-śluz R
Nie mogę się doczekać powrotu do domu i serduszkowania...mimo, że było wczoraj wieczorkiem, to ja już mam wrażenie, że to dawno i chcę znów
byle do skutku!
Powodzenia!Pokaż test
-
Wieści z placu boju:
-śluz R
byle do skutku!
jajo gotowe do zapylenia
-
Wieści z placu boju:
-śluz R
byle do skutku!
DziękiKasiu to życzę owocnego serduszkowania
-
Anula- kurcze testa wrzuciłam w WC do kosza... był tak oczywisty, że nie brałam go ze sobą.. Dwie identycznie ciemne kreseczki mam
dawno takich nie było u mnie, raczej miewałam słabszą tą testową
Gizmo- jajco uderzyło mi do głowy! hahahah:) mam nadzieję, że tam w środku siedzą jeszcze jakieś kijanki od wczoraj wieczora, co mogą napaść jajcoJak nie, to dzisiaj wpuścimy nowych wojowników
Daga- dziękuję dziękuję
Sylwia91, Gizmo, Caro, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane