Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Zduńska Wola 50 KM od Łodzi..
Spoko, może być. Jakieś 193 km ode mnie
Jestem w ogóle jak najbardziej za jakimś fajnym forumowy spotkankiem. Może uda Nam się kiedyś coś wykombinowaćWaldhauzerM, Gizmo, Sylwia91, agatali lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Brawo.. Przebrnęłam przez Wasze posty..
Było o magicznym żelu o antybiotykach o owulacji i takie tam..
Gizmo jak coś mogę kupić Ci sikańca od 10 i jeszcze dziś wysłać.. Jutro byś miała... Póki jestem pod Rossmannem.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
eveli_na wrote:Gizmo sikanko jutro? Co tak wczesnie?
Ja po wizycie na ostrym dyżurze okulistycznym. Moze jednak nie zejdę
zaraz pewnie doczytam co Ci w ślipka sie stalo. Bo,po kolei odpisywac bedeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 18:31
-
Gizmo wrote:Margerita jesteś jeszcze? Ty weź nie pierdziel o malpie. Ja tez czuje ze w niedziele bedzie a mimo to zaszaleje przez weekend
a co mi tam
Jestem, jestemJa tu cały dzień jestem tylko nie piszę bo troszkę przygnębiona jestem. Ja sądzę że moja @ przyjdzie jutro albo nawet dziś. Kręci mnie w podbrzuszu i tak dziwnie ciągnie, zawsze dzień przed @ tak mam, więc raczej się nic nie zmieniło.
A Ty Gizmo nie pierdziel bo wykresik masz ładny i jak tak dalej pójdzie to fasoleczka będzie jak nic -
Gizmo wrote:A Tobie co nie pasuje w swoim wykresie? mnie uczono tu ,że ważne zeby temp ponizej linii nie spadla a u Ciebie tego nie widac.
Brzuch mnie tez boli i gadaja ze to objaw jest.
Prosze mi nie smutac :*
Ty i Twój optymizmTeż bym tak chciała
Wiem że ból brzucha może być objawem bo w pierwszej ciąży tak miałam i przez ten ból test zrobiłam dopiero po tygodniu od terminu @. Tak mi wierciło w podbrzuszu że cały czas myślałam że @ jednak zawita, a nie zawitała
Ale tym razem sądzę że to jednak ból małpowy
Co do mojego wykresu to jest tak pojeb**** że aż mnie głowa boli jak na niego patrzeSylwia91 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:bo kuźwa temp nie mierzysz o jednakowej porze
ten wzrost jest calkiem zaburzony z 21dc, gdyby byla temp normalnie zmierzona to kto wie... W kazdym badz razie nie uwazam ze masz spadek od dwoch dni
Po dzisiejszym dniu jak Karolina pisała o tej wysokiej tempce i zębie, stwierdzam że ten mój skok w 21 dniu to też mógł być od zęba, bo ja wtedy spuchłam, bo mi ząb mądrości wychodzi(ja osobiście go nazywam głupoty
)
Sylwia91 lubi tę wiadomość