Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Kurde... Ja bym chciala się upewnić na stowe że nie ma ciąży jak masz brać antybiotyk... Karolina uwierz ze może być za wcześnie na sikacza :* kazdy organizm jest inny a do moczu przenika różna ilość hormonów dlatego liczy się krew
Dziękuję kochana :* ale mimo to i tak muszę wziąć ten antybiotyk bo ząb napierdziela i dziąsło mi puchnie, czytałam że niby nie jest taki szkodliwy dla kobiet w ciąży. -
Sylwia_80 wrote:Nie nie, u mnie raz wyszedł pozytywny i to taki mega, a teraz caly czas, czyli gdzies tak od 7-8 dnia po owulacji wychodza z kreska, ten miesiac mam całkiem naturalny wiec myslałam ze owulacje mam pozno bo temperatury nie było specjalnej- stad sprawdzanie. Wczesniej wcale takie nie były.
Ja jestem za tym, zeby nie nastawiac sie po, zreszta wcale nie pozywtynym, teście owu, bo to wróżenie dokładnie takie, jak "zabolało mnie w okolicy jajników, wiec to pewnie ciąża". To prawda, tez gdzies czytałam, ze LH i HCG gdzieś tam sie krzyzuja i wtedy pokazuje się pozytywny test owulacyjny. Ale czytałam o historiach gdzie test był pozytywny a ciazy nie było albo był negatywny a ciąża jest.
Niezależnie od tego autorce posta życzę powodzenia! Tobie równieżi liczę że Klaudii tez.
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Dziękuję kochana :* ale mimo to i tak muszę wziąć ten antybiotyk bo ząb napierdziela i dziąsło mi puchnie, czytałam że niby nie jest taki szkodliwy dla kobiet w ciąży.
-
nick nieaktualny
-
Koniecznie trzeba mówić że jest taka możliwość
to może być bardzo ważne.. Ale będzie dobrze! Niektóre kobiety nie wiedzą do któregoś miesiąca że są w ciąży i biorą leki i wszystko robią a dzieci się rodzą zdrowe także głowa do góry
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Koniecznie trzeba mówić że jest taka możliwość
to może być bardzo ważne.. Ale będzie dobrze! Niektóre kobiety nie wiedzą do któregoś miesiąca że są w ciąży i biorą leki i wszystko robią a dzieci się rodzą zdrowe także głowa do góry
Dzięki kochanaja nadal sądzę że nie będzie dzidzi. Bo już w niedzielę przyjdzie @ także może następny cykl będzie ciut lepszy.
-
Sylwia91 wrote:Koniecznie trzeba mówić że jest taka możliwość
Noo Sylwia masz trochę racji.. Ja byłam u endo, 10 dpo, i ten wykres był taki piękny i w ogóle, i powiedziałam jej, że może jestem, mimo iż to TSH takie wysokie i od razu przepisał mi dawkę 50 a nie 25. @ przyszła, ale cieszę, się że od razu dostałam ciut wyższą dawkę, bo może szybciej pójdzie.
Karola, jak naprawdę źle się czujesz to weź ten antybiotyk, bo jeszcze cała zapuchniesz i tyle z tego będzie.Karolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Noo Sylwia masz trochę racji.. Ja byłam u endo, 10 dpo, i ten wykres był taki piękny i w ogóle, i powiedziałam jej, że może jestem, mimo iż to TSH takie wysokie i od razu przepisał mi dawkę 50 a nie 25. @ przyszła, ale cieszę, się że od razu dostałam ciut wyższą dawkę, bo może szybciej pójdzie.
Karola, jak naprawdę źle się czujesz to weź ten antybiotyk, bo jeszcze cała zapuchniesz i tyle z tego będzie. -
Sylwia91 wrote:Kurde ja muszę do endo się zapisać bo mimo że tsh mam 1 to zastanawiam się czy dawki nie powinnam w ciąży zwiększyć...
A jaką masz teraz? I co bierzesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 16:59
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo wrote:To po kiego na test jutro,wydawać. A o betę zapytam. Może i w sobotę wynik by byl jak to prywatnie robione
No jak po kiegoMy tu wszystkie będziemy jak na szpilach siedzieć aż do soboty?
Nie da rady, a nóż widelec pokaże się różowiutka kreseczka?
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Noo Sylwia masz trochę racji.. Ja byłam u endo, 10 dpo, i ten wykres był taki piękny i w ogóle, i powiedziałam jej, że może jestem, mimo iż to TSH takie wysokie i od razu przepisał mi dawkę 50 a nie 25. @ przyszła, ale cieszę, się że od razu dostałam ciut wyższą dawkę, bo może szybciej pójdzie.
Karola, jak naprawdę źle się czujesz to weź ten antybiotyk, bo jeszcze cała zapuchniesz i tyle z tego będzie.
Ja już miałam wcześniej problemy z tym samym zębem i nadal coś jest z nim nie tak. Teraz tylko antybiotyk mi przepisał bo ma nadzieję że jak mi pomoże to nie bd musiała robić kanałowego. Poza tym nie wyleczone zęby czy ból to też dla ciąży nie za dobrze. Dlatego antybiotyk łyknę jednak bo nie chcę spuchnąć tak jak mówisz. -
Gaduaaa wrote:muszę Wam powiedzieć że ostro przesadzacie z tym pisaniem...
nie daje rady za Wami nadąrzyć
No właśnie.. Cholera bo przestanę Was czytać..
Miejcie na uwadze że jestem zafasolkowana i nie mam siły tak siedzieć i czytać i czytać.. Litości...Gizmo, Caro lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.