Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylwia_80 wrote:Dobra, będę tą złą, głosem rozsądku
Klaudyś, ja miałam tez, powiem więcej, ja miałam pozytywny test owu koło 10 dni po owu. I też myslałam ze może...bardzo sie nastawiłam. I nic. A teraz cały czas mi wychodzi taka druga kreska jak Tobie a mam 30 dzien cyklu i czekam na @. Piszę po to, żebys niepotrzebnie się nie nastawiała przez blada druga kreske na teście owulacyjnym. Ona prawdopodobnie nic nie znaczy.
Ale- Twój wykres to zupełnie co innego, no i chyba lepiej ze to on daje nadzieje a nie test, którego przeznaczeniem jest sprawdzanie LH a nie HCG
.
Piękna temperatura, miałam taką jak byłam w ciąży, wiec jak pisałam pod wykresem, stawiam na dwie kreski / ale nie za sprawą tej watpliwej kreski na tescie owu/
-
nick nieaktualnyHej kochane
Dziś u mnie z rana skok tempki na 37,09. Niestety tylko ze względu na ząbokoło południa zaczął mnie bardzo boleć i na pewno dlatego tempka tak skoczyła. Możecie mnie też wykreślić z testowania bo dziś zatestowałam i NEGATYW także d..pa
mam od dziś antybiotyk brać na ten cholerny ząb więc od dziś do następnej środy lipa z temperaturami bo nie będą się w ogóle liczyć. Radzicie wgl mierzyć? Czy sobie odpuścić do środy?
-
nick nieaktualnyHej kochane
Dziś u mnie z rana skok tempki na 37,09. Niestety tylko ze względu na ząbokoło południa zaczął mnie bardzo boleć i na pewno dlatego tempka tak skoczyła. Możecie mnie też wykreślić z testowania bo dziś zatestowałam i NEGATYW także d..pa
mam od dziś antybiotyk brać na ten cholerny ząb więc od dziś do następnej środy lipa z temperaturami bo nie będą się w ogóle liczyć. Radzicie wgl mierzyć? Czy sobie odpuścić do środy?
-
Landryneczka wrote:Hej zaglądam do was :*
I podczytuje...
Sylwia91 ja do naszej Klaudii mam około 200kmtakże ten ale co tam ważne ze się spotkamy
i też mam nadzieję, że ona będzie oblewała ale sokiem
ahahahha
a ja no tak dostałam @ na którą czekałam wiec nie ma porażki. Same dobre wieści u mnie póki co oczekuje na hsg i badania genetyczne wiec niebawem wszystko się okaze
Tak w ogóle Sylwuś to może być na fb nas odwiedziłajak się czujesz w ogóle?
-
Karolina2787 wrote:Hej kochane
Sylwia91, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Hej kochane
przykro... Ja bym mierzyła z przyzwyczajenia chyba :p ale może dziś za wcześnie na sikany test?
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś 9 dzień po owu więc zrobiłam bo mówię taka tempka myśle a co tam zrobie a tu lipa
dlatego skok zwalam na zęba chociaż z rana nie bolał nic a nic dopiero przed południem zaczął, no ale widocznie oragnizm już wyczuł co i jak
także po cyklu moim już
ech...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Karolinka ja bym się jeszcze nie poddawala. Lipa tylko z tym antybiotykiem...może zrób krew?
Właśnie kochana antybiotyk muszę wziąć dziś o 18 i jutro o 6 po mierzeniu tempki tak wypadło ale mimo to na pewno zmieni się. W niedzielę już @ także myślę że test powiedział prawdę -
nick nieaktualny
-
Kurde... Ja bym chciala się upewnić na stowe że nie ma ciąży jak masz brać antybiotyk... Karolina uwierz ze może być za wcześnie na sikacza :* kazdy organizm jest inny a do moczu przenika różna ilość hormonów dlatego liczy się krew
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny