Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Ja i tak nie piłam odkąd się zaczęliśmy starać. Sporadycznie właśnie somersby albo 0%
Ale fakt faktem, też teraz piję tylko sporadycznie, bo to wszystko potem w brzuch idzie
no i w staraniach nie pomaga
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwela25 wrote:Witam wszystkie staraczki:) Z partnerem staramy się od 7 cykli o maluszka. Wczoraj byłam na wizycie u kolejnego lekarza, który jak się okazuje również ma mnie gdzieś. Okazało się że w 19 dniu cyklu mam już torbiel krwotoczna, boję się że co miesiąc jajeczko mi nie pęka. Dodatkowo miałam badania hormonalne, które niestety nie umiem odczytać, a lekarz niezbyt mi wytłumaczył. Kochane co robić dalej? jakieś pomysły? Dodam, że nic mi nie przepisano i nie wyznaczono kolejnej wizyty.
Dawaj te wyniki. Waldi dobrze mówi.
Ja od zeszłego miesiąca czuję się ekspertem wręczSylwia91, Gizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:No więc tak.. Mój mąż ma brata.. On laskę.. Ale jest tak pusta że szok..No i wiedzą że się staramy ale powiedziałam im że nie dowiedzą się od razu.. A cały czas mi dziecko głowę suszy że ona chce być chrzestną.. No to stwierdziłam że żeby mieć spokój nic nie będą wiedzieli.. A że co 2 tydzień przychodzą na piwko to Ania uważa że będą wiedzieli bo jak nie ruszę piwa to będą mieli jasność. Ale ja mam plan..
Jutro przychodzą na piwo a zawsze zostawiają je w kuchni.. Więc swoje otworzę przeleje do szklanki i wleje soku...Więc długo się nie kapną..
Podstepna
podoba mi sie
tez bym tak zrobila
ale co do bycia chrzestna to ja chyba nigdy nie bede teraz w swieta beda chciny u mojego w rodzinie i on jest chrzestnym -
Nigiel wrote:Cześć dziewczyny
dołączam się i ja do Was chociaż mam chwilową przerwę w staraniach by wyleczyć mojego torbiela. Staramy się 7 miesięcy
w kupie zawsze raźniej
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
A ja chyba się jakimś grypskiem zaraziłam ;/ W pracy cały czas mnie jakoś muliło i najchętniej bym się rzuciła w kimę
Macie jakieś sprawdzone sposoby naturalne ? ;POlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:A ja chyba się jakimś grypskiem zaraziłam ;/ W pracy cały czas mnie jakoś muliło i najchętniej bym się rzuciła w kimę
Macie jakieś sprawdzone sposoby naturalne ? ;Pno i oczywiście kładź się do łóżka
-
nick nieaktualny