Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Ej, bo Małż mnie wyciągnął do sklepu
! Ja pracuję w Przedszkolu Specjalnym dla dzieci z autyzmem jako terapeuta.
Patka, dużo samozaparcia i studia nie są takie złe -
91patka91 wrote:NO tez mi sie wydaje że o sobocie gadala z tym pifkiem:P
Caro kiedys na pewno sprobuje a teraz nie mam az takiego dochodu zeby sobie na to pozwolic
Gizmo pamietam ze pisalas o tych studiach ale zapomnialam jaki kierunekza dzienne nic nie płacę
-
91patka91 wrote:o kur zostałam ekspertka
tylko ciekawe w jakiej dziedzinie
To jak ja i autorytet. Gizmo i Waldi ok to autorytety dla mnieAle ja?
heheszki. Jak ja widzę posty dotyczące strikte tematu to powinnam notatki walić, bo się nie znam
hahahaha
91patka91, WaldhauzerM, Gizmo, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
Ja od Października będę chodzić zaocznie do szkoły na opiekę dziecięcą ,czyli jak postepować z dziećmi z astma i takie inne
cytuje ,,Po zakończeniu nauki na kierunku Opiekunka dziecięca będziesz w pełni przygotowana do opieki nad dziećmi w różnym wieku. Będziesz odpowiednio dobierać kierunki i metody działań do wieku i stopnia rozwoju dziecka. Skrupulatnie dobrane przedmioty nauczania pozwolą na samodzielną stymulację rozwoju dziecka, poprzez zajęcia plastyczne, ruchowe i muzyczne. Słuchacze przygotowani są również do pracy z dziećmi chorymi i niepełnosprawnymi. Otrzymując tytuł Opiekunka dziecięca możesz podjąć pracę w: żłobkach, w sanatoriach, w domach małego dziecka, w szpitalach - oddziały pediatryczne oraz prowadzić praktykę prywatną w Polsce oraz w krajach Unii Europejskiej"91patka91, zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny91patka91 wrote:ja jak pierwszego stycznia trafilam do szpitala to tak sie przygladalam i tez wlasnie myslalam o pielegniarstwie albo ratownik medyczny ich tez teraz duzo w szpitalach
Jak masz słabe nerwy to ratownika medycznego odradzam. Mam znajomych w tym fachu. Hard core.
zapachmalin, 91patka91, Gizmo lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Masz jakieś rady jak postępować Z takimi dziećmi?
Uuu, rad jest wiele. Rozmowa na dluugi wieczór. Pracuje już kilka lat, a każde dziecko jest inne.zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
91patka91 wrote:za dzienne sie nie placi czy Ty masz jakas znizke?
Za dzienne nic się nie płaci. Na uczelniach państwowych. Płacisz za zaoczne91patka91, Gizmo lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
zapachmalin wrote:Nooo, moje dziecko jakimś cudem jest aniołkiem. Do 8-9 czasami dziecka nie ma
ostatnio po 5 wstaje i butelkę mleczka chce ale potem śpi dalej. Moja mama mówi, że niesamowity syn mi się trafił, bo ja to taka mała franca byłam
a on ideał
od drugiego miesiąca życia przesypia całe noce. Nawet jak jest chory w większości też. Jak skoki wzrostu były to budził się 3-4 dni z rzędu a potem znowu do rana bez przerwy
Ale koniec pochwał bo wywołam wilka z lasu
Mój jak przedszkola nie ma to i do 9 z kawałkiem śpi..zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
KlaudyŚ wrote:Ja od Października będę chodzić zaocznie do szkoły na opiekę dziecięcą ,czyli jak postepować z dziećmi z astma i takie inne
cytuje ,,Po zakończeniu nauki na kierunku Opiekunka dziecięca będziesz w pełni przygotowana do opieki nad dziećmi w różnym wieku. Będziesz odpowiednio dobierać kierunki i metody działań do wieku i stopnia rozwoju dziecka. Skrupulatnie dobrane przedmioty nauczania pozwolą na samodzielną stymulację rozwoju dziecka, poprzez zajęcia plastyczne, ruchowe i muzyczne. Słuchacze przygotowani są również do pracy z dziećmi chorymi i niepełnosprawnymi. Otrzymując tytuł Opiekunka dziecięca możesz podjąć pracę w: żłobkach, w sanatoriach, w domach małego dziecka, w szpitalach - oddziały pediatryczne oraz prowadzić praktykę prywatną w Polsce oraz w krajach Unii Europejskiej"
Oo, dzieci z astmą - ja mam astmę od dziecka wiec mogę być żywym przykładempoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Uuu, rad jest wiele. Rozmowa na dluugi wieczór. Pracuje już kilka lat, a każde dziecko jest inne.
Gizmo lubi tę wiadomość