Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
91patka91 wrote:o kurcze to musze sie zastanowic ale tam pewnie gorzej zeby sie dostac zreszta teraz jak zaczelam ta szkole w zaku to zabrali mi swiadectwa
Jak potrzebujesz to idziesz do nich i robią sobie kopie, zostawiają je dla siebie a orginały Ci oddadzą -
ana1122 wrote:A czy takie dziecko ma Szansę na normalne życie I rozwój? czy wiek dziecka ma znaczenie? gdzie można spotkać takiego terapeute?
Czy ma szansę na normalne życie? Ma, najważniejsze jest wczesne rozpoczęcie terapii, więc os razu nasuwa się odpowiedź co do wieku. Im szybciej dziecko zostanie zdiagnozowano tym łatwiej wprowadzić je w terapię. A co do tego gdzie można spotkać.. Trudno powiedzieć. W specjalistycznych placówkach zazwyczaj.Gizmo lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo wrote:o boszszeeee jak na targowisku jedna przez drugą nadają
podczytywałam trochę coby w tyle nie zostać za Wami:)
powiedziałam Tii o becie ze null
Waldi chyba dziś przyszłą niedoszłą chrzestną ma w domui niby pifko pije
Mam pisać o sobie? Bezrobotnaz 3 dzieci
W czerwcu składam dokumenty na studia dzienne. Juz pisałam o tym kilka stron wcześniej
Gizmo zmień dilera Ci mówię..
Pifko to jutro..zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Caro wrote:Czy ma szansę na normalne życie? Ma, najważniejsze jest wczesne rozpoczęcie terapii, więc os razu nasuwa się odpowiedź co do wieku. Im szybciej dziecko zostanie zdiagnozowano tym łatwiej wprowadzić je w terapię. A co do tego gdzie można spotkać.. Trudno powiedzieć. W specjalistycznych placówkach zazwyczaj.
a autyzm to jest choroba wrodzona czy nabyta? bo moja kolezanka ma dziecie ma ok 4 lat i na poczatku niby bylo wszystko ok zaczal mowic i wszystko ale przestal i niby ze za to jest jakas bakteria odpowiedzialna czy jak maly juz wlasnie chodzi do przedszkola i ma tam jakies odpowiednie dla siebie zajeciaGizmo lubi tę wiadomość
-
91patka91 wrote:NO tez mi sie wydaje że o sobocie gadala z tym pifkiem:P
Caro kiedys na pewno sprobuje a teraz nie mam az takiego dochodu zeby sobie na to pozwolic
Gizmo pamietam ze pisalas o tych studiach ale zapomnialam jaki kierunek
Pifko jutro a jutro piątek.. Sobota swoją drogą.. Libancja się szykuje w sobotę z moim biernym udziałem..zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:To jak ja i autorytet. Gizmo i Waldi ok to autorytety dla mnie
Ale ja?
heheszki. Jak ja widzę posty dotyczące strikte tematu to powinnam notatki walić, bo się nie znam
hahahaha
Ej no bo zamknę się w sobie.. He hezapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość