Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
91patka91 wrote:ok to dla pewnosci pojde jutro lepiej wczesniej sie dowiedziec kazdy cykl jest wazny a Ty Waldi mialas stwierdzone to PCOS czy bez tego tez lekarz moze to przepisac?
Nie miałam tego stwierdzonego..
Możesz powiedzieć że chcesz stymulację.. Masz prawo.91patka91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:co jasne? co wszystko? ja to muszę mieć ładnie wszystko wytłumaczone
No właśnie o to chodzi, że ty zawsze musisz miec wszystko ladnie wytlumaczone.
Ja tak podejrzewalam ze Ty taka wlasnie matematyczna jestesGizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Tissaia wrote:No właśnie o to chodzi, że ty zawsze musisz miec wszystko ladnie wytlumaczone.
Ja tak podejrzewalam ze Ty taka wlasnie matematyczna jestes
A Ty z racji czego matematyk? Magistra masz w tym kierunku??zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:no masakra jakas z tym forum nie?
czlowiek od klawiatury odejsc nie moze
dzisiaj jak wrocilam od dentysty i nadrabialam to K mowi na zrob ten obiad az w koncu mowil za godzine do pracy wychodze i nic nie zjem .. i musialam przerwe sobie zrobic.. i tak zrobiam ta przerwe i tak mi sie spieszylo ze przesolilam..Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
91patka91 wrote:dzisiaj jak wrocilam od dentysty i nadrabialam to K mowi na zrob ten obiad az w koncu mowil za godzine do pracy wychodze i nic nie zjem .. i musialam przerwe sobie zrobic.. i tak zrobiam ta przerwe i tak mi sie spieszylo ze przesolilam..
91patka91, zapachmalin, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Z Tobą to ja muszę na spokojnie kiedy o tym pogadać
Zależy mi, żeby pomóc jednej dziewczynie i jej dzieciom( syn 3lata i corka 6lat)
Nie ma problemu. Służę radą i pomocąJakiś priv lub messengera też może być
Gizmo lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)