Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Jeśli nas wyrzucą z forum, za przegrzanie serwerów to mam pomysł, możemy założyć tajną grupę na fb, będziemy jak szpiedzy.
Operacja "groszek" agentki w akcji
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:I co? I chomika
!
To Twojego chomika Gizmo wczoraj wzięła za świnię?czy coś popieprzyłam
Tak tak moj chomik ktorego nie ma cale dnie przesypia a pozniej jak wychodzi to taka jakby zdziczala powoli cala sie trzesiea wiecie co mi raz zrobila
?? spala w rurce takiej co sobie mogla na gore wchodzic i tak twardo spala ze nie raz zjechala na sam dol ja kiedys patrze a ona lezy na plecach nie rusza sie wyglada jak umrzyk mowie koniec chomik zdechl nawet napisalam do K poplakalam sie ale balam sie jej dotknac poplakalam podeszlam znowu do klatki dmuchnelam na nia obudzila sie zdziwiona i poszla z powrotem na gore
juz wraca ide chowac gary przypomnijcie mi jutro proszezapachmalin, WaldhauzerM, Gizmo, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
91patka91 wrote:Tak tak moj chomik ktorego nie ma cale dnie przesypia a pozniej jak wychodzi to taka jakby zdziczala powoli cala sie trzesie
a wiecie co mi raz zrobila
?? spala w rurce takiej co sobie mogla na gore wchodzic i tak twardo spala ze nie raz zjechala na sam dol ja kiedys patrze a ona lezy na plecach nie rusza sie wyglada jak umrzyk mowie koniec chomik zdechl nawet napisalam do K poplakalam sie ale balam sie jej dotknac poplakalam podeszlam znowu do klatki dmuchnelam na nia obudzila sie zdziwiona i poszla z powrotem na gore
juz wraca ide chowac gary przypomnijcie mi jutro prosze
Ja mam to samo z moim. Raz już chciałam po łopatę iść. A on się oczepał i poszedł do siebieTeż ma taką rurę, ją można różnie składać i czasami jak źle połączymy to potem tak śmiesznie po tym popieprza że popłakać się można. np wychodzi brzuchem do góry, kończąc saltem
WaldhauzerM, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
91patka91 wrote:Tak tak moj chomik ktorego nie ma cale dnie przesypia a pozniej jak wychodzi to taka jakby zdziczala powoli cala sie trzesie
a wiecie co mi raz zrobila
juz wraca ide chowac gary przypomnijcie mi jutro proszeWaldhauzerM, zapachmalin, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:zaciesza miałaś strzelić
I serce me raduje się
ponieważ owszem, to się wie,
ja pasuję tutaj też,
a ty o tym dobrze wiesz,
bo my razem, to jest siła,
każda z nas jest tutaj miła,
tu pasujesz ty i ja,
a kto nie chce niech się sra!!!
Gizmo, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-