Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Noooo ale szyjka otwarta na owu to już dużo. Może masz pozna owu i przez to krótkie fl i dlatego nie wychodzi?
dlatego jeszcze czakam z dosadną opinią na temat OF... bo może faktycznie jutro @ się zjawić wyjdzie na krótką faze lutealną
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:a to całkiem możliwe
dlatego jeszcze czakam z dosadną opinią na temat OF... bo może faktycznie jutro @ się zjawić wyjdzie na krótką faze lutealną
bo jakby Twoja fl miała być tak krótka to chyba nie ma szans na zagnieżdżenie a jak są to pewnie małe..
-
cykl w cykl.. jak w mordę strzelił 4-5 dni przed @ bolą mnie cycki do takiego stopnia że mam problem ze schodzeniem szybkim ze schodów bo mocniejsze drgania zwalają mnie z nóg... bolą tak z 3 dni... wtedy obrzmienie i ból schodzi i dostaję @... a teraz zero bólu.... tylko ciąglnie mnie coś rozciąga w podbrzuszu.. ale cyce są dead wiszą jak skarpety na lince
Sylwia91, Gizmo, Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
U mnie dziś i lepiej i gorzeja lepiej bo ząb już mniej boli, gorzej bo tempka spadła, co za tym idzie antybiotyk zaczął działać więc widać że ta moja wysoka tempka była spowodowana jedynie tym bólem
wszystko jasne oczekuję na @ łeeee...
-
Sylwia91 wrote:A wtedy do doktorka po lutke albo dupka i będzie dzidzi
bo jakby Twoja fl miała być tak krótka to chyba nie ma szans na zagnieżdżenie a jak są to pewnie małe..
Sylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Dzień dobry wszystkim
U mnie dziś i lepiej i gorzeja lepiej bo ząb już mniej boli, gorzej bo tempka spadła, co za tym idzie antybiotyk zaczął działać więc widać że ta moja wysoka tempka była spowodowana jedynie tym bólem
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dzień dobry wszystkim
Dobrze, że już ząbek nie boliSzkoda, że tak wyszło z tą temp.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:I jest:) wy macie szansę co ok 30 dni a ja 40... eh... marudny dzień mam:)
taka nasza natura... słuchaj ale ja też zazdroszcze tym dziewczyną co mają cykle 28 dni na przykład bo nawet przy 31 to już jest dodatkoych kilka dni czekaniaTuliska, Kasia1987 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny