Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Że dopóki nie ma @ to jest jeszcze szansa.. Jak nie dostaniesz w terminie spodziewanym to bym zrobiła betę jeszcze raz... Ja tak sobie o malinie wczoraj pomyślałam..
No chyba ze ten pierwszy jej wynik to byla pomylka -
Kiedyś mi taki potas wyszedł w wyniku że powinnam być jedna noga na drugiej stronie.. Na drugi dzień powtórzyłam i nagle w normie.. Lekarz mówiła że to nie możliwe zbić taki potas w dobę i doszła do wniosku że błąd laboratorium. Drugi byłbmoj tata z cholesterolem podobna sytuacja do mojej.. I jeszcze jeden miałam z tarczyca przebój i też był błąd laboratoriumFabian
Cyprian
Tymuś
-
Ja myślę, że obie wciąż możecie mieć nadzieję...
Trzymam kciukasy na maxa.
I przyznaję się, że nadal nie czaję czemu mogę być wciąż przed owu jeśli mam skok i wszystkie znaki na niebie i ziemi już od paru dni ją zwiastowały..
To nie jest tak że skacze jak już pękł pęcherzyk i jajco sobie biega wolno? Czyli, że ono teraz tam jest?
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gaduaaa wrote:Kiedyś mi taki potas wyszedł w wyniku że powinnam być jedna noga na drugiej stronie.. Na drugi dzień powtórzyłam i nagle w normie.. Lekarz mówiła że to nie możliwe zbić taki potas w dobę i doszła do wniosku że błąd laboratorium. Drugi byłbmoj tata z cholesterolem podobna sytuacja do mojej.. I jeszcze jeden miałam z tarczyca przebój i też był błąd laboratorium
Przerażające, że jest tyle pomyłek...
Przecież nie raz za nimi idą poważne decyzje o leczeniu albo dramatyGaduaaa lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Ja myślę, że obie wciąż możecie mieć nadzieję...
Trzymam kciukasy na maxa.
I przyznaję się, że nadal nie czaję czemu mogę być wciąż przed owu jeśli mam skok i wszystkie znaki na niebie i ziemi już od paru dni ją zwiastowały..
To nie jest tak że skacze jak już pękł pęcherzyk i jajco sobie biega wolno? Czyli, że ono teraz tam jest?
FabianCyprian
Tymuś
-
Czasami organizm robi podejście do owulacji za czym przemawia spadek temp ale, wcale nie musiało do niej dojść,to właśnie może sugerować temp po spadku w zależności ile wzrosła i jak długo utrzymuje się na wyższym poziomie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 07:14
FabianCyprian
Tymuś
-
Klaudyś ja też z wami jutro testuje:) niby mi dzisiaj temp wzrosła do 37,24 ale coś ciężka nic miałam, spać nie mogłam, wcale się nie wyspałam. Pieseł mnie budził na dodatek a żeby było śmieszniej to ma "urojona ciąże" i swiruje od kilku dni:/
Gizmo, Kasia1987, zapachmalin lubią tę wiadomość