Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
no i dojechałam... cos tam mi w oko wpadlo zeby napisac ale juz zapomnialam
Waldi młodziutki ten brat mężaja to w sumie zatrzymalam sie na 22 lata to ze w maju 5 juz bedzie to nic nie raz jak jeszcze zobacze ktos ma 22 napisane to se mysle o w moim wieku dop po chwili ZONK nie w ta strone lecisz
Sylwia to po prostu znak że masz lezec odpoczywac jak sie dzidzi urodzi to nie odpoczniesz
Trzymam kciuki za pozytywne testy jutro a jak nie beda to tylko znak ze moze jeszcze za wczesnie lub za slaboczule testyzapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Allmita wrote:Waldi jak juz bedziesz patrzyła na te moje wykresy to wez pod uwage że wg mojej ginki ten cykl raczej zaczał mi sie 28 a nie tak jak jest zaznaczone 26...nie wiem jak sie do tego odniesc dziwne to wszystko w tamtym cyklu pod koniec miałam.....
a wogole dzis niby ten 15dc(albo 13 juz nie wiem) a ja nawet nie miałam porządnego śluzu jeszcze...
A wiesz że powodem braku tego śluzu może być brak owulacji?? Może ale nie musi..Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.