Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo właśnie analizowałam wykres Allmity ten urodzinowy.. I niby wychodzi z niego, że owulacja była bo temp skoczyła.. na 3 chyba dni ale skoczyła..
Bo wiesz Gizmo co chciałam sprawdzić??
Allmita napisała że teraz ma cykl bezowulacyjny.. A skoro owulacji nie było to zastanawiam się czy progesteron się wydziela i czy temp idzie w górę..
Więc patrzyłam poprzedni wykres i tam temp po domniemanej ovu poszła w górę więc musiało do niej dojść...
Co Ty Gizmo o tym sądzisz...??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Zaraz poszukam jej wykresu.
Ale skąd ona wie ze owu na bank nie miala? Nie doczytałam,chyba cos.
Bo miała monitoring i okazało się że pęcherzyk się wchłonął..Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Bo miała monitoring i okazało się że pęcherzyk się wchłonął..
Dzis byl kolejny skok i byc może organizm robi drugie podejście do owu.takie moje kombinowanie jak zwykle
-
Gizmo wrote:Ale ona śluzu nie ma nawet na owu teraz. Dla mnie to nie jest skok jak na owu. I tez bym,powiedziała ze jej nie bylo. Ale ale....
Dzis byl kolejny skok i byc może organizm robi drugie podejście do owu.takie moje kombinowanie jak zwykle
Wiesz ja analizowałam poprzedni jej wykres..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.