Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Waldziu usatysfakcjonuje Cie taka lektura?
http://embrion.pl/npr/fizjol.htm fajnie o progesteronie jest w fazie cialka zoltego
Artykuł fajny i godny polecenia.. Już wiem na pewno że to Progesteron powoduje wzrost temperatury.. Dzięki Gizmo
Kutwa.. Minęłam się z powołaniem..91patka91, Gizmo lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Artykuł fajny i godny polecenia.. Już wiem na pewno że to Progesteron powoduje wzrost temperatury.. Dzięki Gizmo
Kutwa.. Minęłam się z powołaniem..
dopiero skoczylas go czytac to ile mial stron
ah zapomnialam o tych gosciach sorkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 01:09
Gizmo lubi tę wiadomość
-
91patka91 wrote:dopiero skoczylas go czytac to ile mial stron
Nie.. Dopiero się wzięłam za to bo chciałam na spokojnie..
Przeczytała byś to byś wiedziała..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 01:09
91patka91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
No dziewczyny nadszedł ten wyczekiwany dZien @ poki co zadnych plamien w 24dc bole malpowe ,obecni brzuch nie boli ale za to cycuchy daja w kosc. Nadal czuje mokrosc o dziwo sluz jest w srodku no i chyba tyle byle do 7 aby temp zmierzyc i sie wszystko okaze czy testowac czy moze czekac
Gizmo lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:No dziewczyny nadszedł ten wyczekiwany dZien @ poki co zadnych plamien w 24dc bole malpowe ,obecni brzuch nie boli ale za to cycuchy daja w kosc. Nadal czuje mokrosc o dziwo sluz jest w srodku no i chyba tyle byle do 7 aby temp zmierzyc i sie wszystko okaze czy testowac czy moze czekac