Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień Dobry wszystkim a raczej temu kto już nie śpi
Ja już po mierzeniu i herbatkę sobie piję. Dziś troszkę tempka odbiła ale ciekawa jestem jak jutro będzie a na jutro już termin @ oby nie przyszław razie co czekam na Was i wasze NEWSY
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Dzień Dobry wszystkim a raczej temu kto już nie śpi
Ja już po mierzeniu i herbatkę sobie piję. Dziś troszkę tempka odbiła ale ciekawa jestem jak jutro będzie a na jutro już termin @ oby nie przyszław razie co czekam na Was i wasze NEWSY
Dzień dobryJa też już po
Dzisiaj mam 19 dc, temp 36,7. Mam nadzieję, że @ do Cia nie przyjdzie
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Anulka ładnie rośnie u Ciebie oby tak dalej
Ja to się zastanawiam co do tego antybiotyku
bo trochę czytałam wczoraj ale wiesz co stronka to inne info i weź tu człowieku się edukuj
także nie wiem jak działa na tą moją tempkę
Kurcze, lewa pachwina dalej mnie boli. Jak w przeciagu kilku dni nie przejdzie to chyba mnie czeka wizyta u lekarza.
Nie wiem co jest grane
Antybiotyk chyba nie powinien wpływać na temp.
-
nick nieaktualny
-
Hej ;* Ja dziś tylko na chwilkę i zmywam się kwiatki układać ;P
OF od rana mnie denerwuje bo zmienia mi termin Owu w te i wewte ... A wszystko przez śluz, którego nigdy nie moge określić rano po
Kciukam mocno za dzisiejsze testerki!Gizmo lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
nick nieaktualnyDuśka;) wrote:Hej ;* Ja dziś tylko na chwilkę i zmywam się kwiatki układać ;P
OF od rana mnie denerwuje bo zmienia mi termin Owu w te i wewte ... A wszystko przez śluz, którego nigdy nie moge określić rano po
Kciukam mocno za dzisiejsze testerki!
Ja ponie zaznaczam wgl śluzu bo właśnie tak jak mówisz ciężko określić
to sobie odpuszczam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:On na dziś nie ale ja się nim nie sugeruje na 100% nigdy nie miałam 39 dniowego cyklu tak jak to wyznaczył OF
To może @ nie będzie a na test jeszcze za wcześnie. Może @ się opóźni a najlepiej to jakby wgl nie przyszła co nieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 06:51
Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny