Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anula1986 wrote:Dobrze rozumiem, że jak temp nie schodzi poniżej czerwonej linii to może być groszek?
-
Gizmo wrote:Spoczko
bede obserwować Twoją temp i sama zaproponuję Pani termin testowania
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Czytałam ze wtedy duza szansa jesli powyżej linii sie trzyma. Ta pozioma to wyznaczona przez Of temp podstawowa. Na nią tez jest odpowiedni algorytm. Nie pamiętam dokladnie ale, ze z pierwszych 6niskich temp liczy sie średnią... Cos jakos tak.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Patrzcie co znalazłam
Prawdziwą miesiączkę poprzedza co najmniej 3-dniowa faza wyższych temperatur poprzedniego cyklu, pozwalająca wyznaczyć koniec okresu płodności. Jeżeli natomiast przed krwawieniem nie było wzrostu temperatury spełniającego powyższe kryteria, to jest ono krwawieniem śródcyklicznym, a nie miesiączką. Krwawienie takie nie rozpoczyna kolejnego cyklu, wręcz przeciwnie: jest kontynuacją poprzedniego cyklu i jest czasem potencjalnej płodnościGaduaaa, WaldhauzerM, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Kurcze....
Właśnie sobie pomyślałam, że jakbym zatestowała przed Wielkanocą i byłby groszek...
Boże... cała rodzina razem i myśmy rodzicom powiedzieli. To byłoby piękne....
Klaudia -powodzenia, szukaj szukaj!
WaldhauzerM, 91patka91 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Patrzcie co znalazłam
Prawdziwą miesiączkę poprzedza co najmniej 3-dniowa faza wyższych temperatur poprzedniego cyklu, pozwalająca wyznaczyć koniec okresu płodności. Jeżeli natomiast przed krwawieniem nie było wzrostu temperatury spełniającego powyższe kryteria, to jest ono krwawieniem śródcyklicznym, a nie miesiączką. Krwawienie takie nie rozpoczyna kolejnego cyklu, wręcz przeciwnie: jest kontynuacją poprzedniego cyklu i jest czasem potencjalnej płodności
Jeny kochany ależ to dziwaczneu mnie chyba jest wporządku jak tak bo były te tempki wyższe. Kurde dobrze kumam? Hę?