Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:Ja się zacznę cieszyć jak badania i beta będą w porządku, a jak na razie chyba do mnie nie dociera
Spoko znam ten ból.. Do mnie też jeszcze nie dotarło..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Spoko znam ten ból.. Do mnie też jeszcze nie dotarło..
Dotrze jak poczujemy pierwsze ruchy
Serio nie dociera do mnie tyle czasu i nic, a teraz jestMoże to ten wiesiołek, bo to był mój pierwszy cykl z wiesiołkiem, może faktycznie on jakiś czarodziejski
-
Na wykresie zaznaczę kropka jak będę miała betę. A i tak dzięki Wam już wszyscy będą wiedzieć
I tyle z mojej tajemnicy
Tylko na fejsie mnie tak nie ogłaszajcie żeby się rodzinka nie dowiedziała. Im powiem jak będę pewna i upłynie z 2 miesiące
Tak na wszelki wypadek.
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Na wykresie zaznaczę kropka jak będę miała betę. A i tak dzięki Wam już wszyscy będą wiedzieć
I tyle z mojej tajemnicy
Tylko na fejsie mnie tak nie ogłaszajcie żeby się rodzinka nie dowiedziała. Im powiem jak będę pewna i upłynie z 2 miesiące
Tak na wszelki wypadek.
Nie no spoko..
Ja tam rodzicom bym powiedziała.. Tylko im.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:no tak.. i wtedy pierwsza lub druga temperatura wzrostu przeważnie sugeruje owulację.. więc jesli jutro i pojutrze dalej będziesz miała wyższą to OF wyznaczy Ci owulację na wczoraj lub dziś..
Nie zrozumialas mnie - chodzilo mi o to czy przy zagniezdzeniu zawsze spada kobiecie temperatura33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane