Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, chwilę mnie nie było, obiad robiłam i już kilka stron do nadrobienia
ja też dzisiaj cały dzień jakaś rozchwiana, wszytko mi z rąk leci i nawet zepsułam szafkę w kuchni
Margaretka u mnie też śnieg, no może trochę z deszczem, ale też sie liczyMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyś można kupić przez internet normalnie na allegro czy tam w aptece internetowej, ja kupiłam w sklepie zielarskim bo miałam po drodze od dentysty.
Co do pazurków to oczywiście, że zasługujemy na wszystko co najlepsze, w końcu to my najważniejsze jesteśmy ja mam sprzęt do żelków i też sama sobie robię też chce spróbować z hybrydą ale może na wiosnę. Pazury mam bardzo słabe i łamliwe -
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Kurczę, chwilę mnie nie było, obiad robiłam i już kilka stron do nadrobienia
ja też dzisiaj cały dzień jakaś rozchwiana, wszytko mi z rąk leci i nawet zepsułam szafkę w kuchni
Margaretka u mnie też śnieg, no może trochę z deszczem, ale też sie liczy
To u nas też przedtem deszcz ze śniegiem a teraz śnieg. A w której części polski mieszkasz? -
Ja mam długie i mnie denerwują bo takie małpy twarde że nawet obciąć trudno A sekret długich paznokci to taki, żeby nie piłować tylko obcinać, bo od piłowania płytka się niszczy i się łamią Robię tak od paru lat i się sprawdza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 18:20
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Margaretka ciekawe czy w aptece to proszek będą mieli czy w tabletkach ale warto zapytać, nie zapomnij to razem będziemy testować
evelina ja też uwielbiam czarnuszki
Jutro pójdę się zapytać, będziemy testerkamiKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny