Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie przepiękna wiosenna pogoda.. słońce swieci na maxa mamy 7 stopni co prawda ale jest tak pięknie że aż gęba sama się śmieje...no i niedługo muszę wstać i zrobić dzieciom naleśniki no i R. wraca z pracy więc trzeba się ogarnąćFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Margaretka89 wrote:A jak mu tłumaczyłaś? Bo aż ciekawa jestem, może swojemu też wytłumaczę
Powiedziałam że idzie się do kościoła i ksiądz posypuje każdemu głowę popiołem dlatego że zaczyna się wielki post czyli czas który przygotowuje nas do świąt wielkanocnych. A popiół bo o to też zapytał powiedziałam że jest ze spalonych palem z świąt w zeszłym roku... Jeszcze ogólnie wytłumaczyłam co to popiół i skąd się bierze.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyMargaretko kochana zdążyłam się już stęsknić a u dentysty na szczęście wszystko dobrze. Okazało się, że mam małe zapalenie pod plombą i trochę trzeba było ją rozwiercić, wsadził jakiś lek i następną wizytę mam na poniedziałek na wymianę tego leku. Jeśli już po tym drugim razie będzie dobrze to wszystko gitara a jak nie to czeka mnie kanałowe, ale jestem dobrej myśli
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:no ja w Irlandii
WaldhauzerM wręcz powinnaś iść na nauczyciela tak ładnie tłumaczysz
A umiesz wytłumaczyć dziecku skąd się biorą dzieci? hihihi
Tak Karolinko, zdążyłam się już stęsknić Ciesze się że wizyta przebiegła pomyślnieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 17:39
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:To gdzie wy mieszkacie? Bo u mnie śnieg pada, i pada to delikatnie powiedziane, zamieć śnieżna dosłownie
Ja z UK
Waldhauzer bardzo ładnie wytłumaczone moje tez pytały dzis o to co to ta sroda popielcowa
Margaretka najlepsza moim zdaniem ksiązka wprowadzajaca dzieciaki w ciaze bez ubarwiania i kombinowania to czekamy na dzidziusia. Wszysko pieknie wyjasnione, bardzo fajnym nie infantylnym jezykiem z podziałem na pory roku. Moim zdaniem super wprowadzenie zwłaszcza dla maluchów.
Karolina wspołczuje wiercenia, to najgorsza rzecz jaka jestem w stanie sobie wyobrazicWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 17:42
-
nick nieaktualny