Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem wiem- dziewczyny... i ta mama tez pewnie kocha tego swojego synka- tylko tak mnie to wczoraj rozśmieszyło, bo szłam sobie spokojnie, świeżo po pobycie na forum, nastawiona pro-dziecięco, a tu taka sytuacja...
Margaretka89 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita wrote:wiem wiem- dziewczyny... i ta mama tez pewnie kocha tego swojego synka- tylko tak mnie to wczoraj rozśmieszyło, bo szłam sobie spokojnie, świeżo po pobycie na forum, nastawiona pro-dziecięco, a tu taka sytuacja...
hehehehe dobre
Gaguaaa to wy się znacie z neta? A ja myślałam że w realu -
Margaretka89 wrote:evelina ty się nie wahaj tylko fasolkuj
Wiesz niby tak, ale ja mam juz dzieciaki w domu, wiec to kolejne maleństwo to raczej dla umilenia sobie zycia czysto samolubnie. Bo chciałabym raz jeszcze to przeżyć.
-
Allmita wrote:hehe-mnie wczoraj naszło-jak zobaczyłam takiego małego potwora(nie da sie inaczej nazwać,sorry jeśli kogos uraże..)-no taki z 5-6 lat,rozwydrzony,rozwrzeszczany,kopiący we wszystko po drodze, mama biedna nie dawała sobie z nim rady...i tak się patrze na niego, patrze i myśl przez głowę.."naprawde chcesz przez to przechodzić? i mieć takiego małego krzykacza?"...ale zaraz za nim kolejna myśl.."nie-no przecież MOJE bedzie cud, miód, grzeczny aniołek, na 100%-hehe"...
Kochana ja też tak myślałam ale Mk założyć się że mam bardzo wrażliwe dziecko i nie robi mi takich scen i sam jak widzi to mówi że tak nie wolno. Wszystko zależy od tego z czym dziecko ma do czynienia na codzien.
Ale z Wami fajnie.Gaduaaa, Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Jejku ja czasem mam nawet wyrzuty, bo krzyczace i awanturujące dzieci strasznie mnie wkurzają! mam nadzieję, że dobrze wychowam własne, żeby inne osoby nie myślały tak jak ja gdy je widzę... Na razie w swojej głowie nie jestem na tym etapie- trudno mi jest wyobrazić sobie takie sceny u nas:) na razie w głowie mam brzuszek i bardzo grzeczną fasolkę
Allmita lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane