Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyverka wrote:Czesc!
Wiem, ze powinnam sie przywitac, ale probuje cos napisac od wczoraj i co sie do tego zabieram, to jest klka stron wiecejchyba nie bede w stanie Was nadraniac, piszecie w ekspresowym tempie. Dzis od rana juz tyle stron
szalone jestescie
przyjemnie tu u Was i wiele stara sie o drugiego maluszka. Tylko boje sie, ze nie bede miala kiedy nadrabiac tylu stron i o, wiecznie w tyle bede.
Tak czy siak sprobuje
o tym samym dzis pomyslalam, kiedy ja nadrobie te wszystkie postytez nowa i tez od dzis, wiec witaj! zaczynamy nowy poczatek
-
verka wrote:Czesc!
Wiem, ze powinnam sie przywitac, ale probuje cos napisac od wczoraj i co sie do tego zabieram, to jest klka stron wiecejchyba nie bede w stanie Was nadraniac, piszecie w ekspresowym tempie. Dzis od rana juz tyle stron
szalone jestescie
przyjemnie tu u Was i wiele stara sie o drugiego maluszka. Tylko boje sie, ze nie bede miala kiedy nadrabiac tylu stron i o, wiecznie w tyle bede.
Tak czy siak sprobuje
Ja o czwarte sie staramagatali, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:jaki spadek to nie spadek
dziś już @ nie dostaniesz
moglaś testować!
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
A co myślicie o moim spadku temperatury? Mój mąż za bardzo nie czai o co chodzi i pogadać z nim się nie da, a nie wiem czy już się mam martwić, że tak szybko @ przyjdzie
Witam nowe dziewczyny! W kupie raźniej!