Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Ja mam 28 i staram sie o pierwsze bejbi...
Najgorsze jest to, że nie wiem jeszcze jak się człowiek czuje w ciąży i jakie są objawy i koniec końców objawem jest wszystko haha
rozowyflaming lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:Ja tez staram się o pierwsze
Najgorsze jest to, że nie wiem jeszcze jak się człowiek czuje w ciąży i jakie są objawy i koniec końców objawem jest wszystko haha
Spoko ja też nie wiem z czym to się jeale z tym forum i takimi ekspertami to będzie łatwiej
Karolina2787, szuflada, WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość
Daj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Karolina juz patrze:)
Ja czekam juz 2 dzien na malpe jeszcze ta temp. Mnie denerwuje bo juz myslalam ze albo dzis odbije do góry i bedzie jakas szansa albo spadnie i czekac bede na malpe .
A tu co stoi w miejscu i badz tu cierpliwa
A co miałaś ciekawy sen? Może jaki byczek Ci się przyśnił hę?hehe
ja też nie lubię niejasnych sytuacji albo jest albo niech spada ta @ a nie się tu ze mną bawi w kotka i myszkę grrr...
-
nick nieaktualnyszuflada wrote:Dziewczyny a jak to jest z ta temperaturą? bo ja sobie nie mierze jakoś nie mam cierpliwości...a ciągle o niej piszecie to chyba dobrym pomysłem jest mierzyć?
No pewnie że dobrymTrza pamiętać by mierzyć zawsze o tej samej porze i zawsze w tym samym miejscu tzn. w ustach, w piczce albo w dupce
jak już tam sobie wolisz. Ale zawsze to samo miejsce musi być
No i sie zapisuje. a To chwila moment jest przecież długo nie musisz czekać. Ja zawsze do pracy jak mam wstać to przed wstaniem budzik mi oznajmia że czas na tempke. No bo trza pamiętać żeby nie wstawać ani tp.
zawsze mierzymy po obudzeniu i przed wstaniem z łoża
-
szuflada wrote:Dziewczyny a jak to jest z ta temperaturą? bo ja sobie nie mierze jakoś nie mam cierpliwości...a ciągle o niej piszecie to chyba dobrym pomysłem jest mierzyć?
Moim zdaniem tak bo wtedy ogladasz swoje cialo mniej wiecej wiesz kiedy wystapi owulacja lub nawet okres jezeli jest spadek.
Polecam ta metodeKarolina2787, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:Dziewczyny a jak to jest z ta temperaturą? bo ja sobie nie mierze jakoś nie mam cierpliwości...a ciągle o niej piszecie to chyba dobrym pomysłem jest mierzyć?
Mierzenie jest zajebiste.. Tylko koniecznie zaraz po przebudzeniu..Karolina2787, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Karolina2787 wrote:No pewnie że dobrym
Trza pamiętać by mierzyć zawsze o tej samej porze i zawsze w tym samym miejscu tzn. w ustach, w piczce albo w dupce
jak już tam sobie wolisz. Ale zawsze to samo miejsce musi być
No i sie zapisuje. a To chwila moment jest przecież długo nie musisz czekać. Ja zawsze do pracy jak mam wstać to przed wstaniem budzik mi oznajmia że czas na tempke. No bo trza pamiętać żeby nie wstawać ani tp.
zawsze mierzymy po obudzeniu i przed wstaniem z łoża
No wiesz.. Co za wulgarna dziewucha...
Dowcipnie się pisze..
Ha ha ha ha..Karolina2787, szuflada lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnySzuflada jak ja zaczęłam mierzyć też się zastanawiałam czy to warto a po co to a czy to ... a teraz
hehe ja się uzależniłam od tego i nie wyobrażam sobie żebym mogła nie zmierzyć tempki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 13:41