Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Ja mierzylam kiedys o 20 taka glupia bylam:d dopiero jak trafilam na forum wytłumaczono mi ze zle robie:)
Ale mnie nie chodzi o to tylko o anegdotę w wykonaniu moim i mojego N w związku z mierzeniem..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Heloł, heloł
To zaś jatrochę Was nadrobiłam
Margaretka - Współczuję kochana
Co do mierzenia temperatury to ja zaczęłam to robić stosunkowo niedawno, a dokładnie od 26 lutego o godz. 5:30 ranoWyjmowałam rzeczy z kartonu jak mnie w pewnym momencie prawy cycek zaczął swędzieć
Myślałam, że upuszczę wszystko co miałam w dłoniach byle tylko się podrapać
-
KlaudyŚ wrote:Aaa:)
No więc po raz kolejny opowiem..
Ja zawsze mierzyłam o 5,30 kiedy to mój wstawał wyłączyć budzik.. Robiłam to już automatycznie..
No więc razu pewnego budzik.. Mąż wstaje.. No więc ja mierzę.. Ten wraca do wyra i w momencie gdy termometr sygnalizuje pomiar odwraca i pyta co robię.. No a jak myślisz?? On do mnie.. Popierdoliło Cię?? Jest 1 w nocy.. Ja na to.. No co Ty pierdolisz.. No rzeczywiście..
Jeszcze przypomniało mi się że serial przespałam...
Taka oto historia..Kasia1987, foxylady, 91patka91, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ja poszłam tylko do Kościoła... i przyszykowałam obiad... a Wy napisałyście 4 strony ! normalnie się nie da z Wami...hahahahaha wariatki!!
eeee witam nowe koleżanki kolejne !! kurczefajnie ze Nas co raz więcej ! w kupie siła
WaldhauzerM, foxylady lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
A propos historii z mierzeniem- dzisiaj jak zwykle o 7 wlozylam sobie termometr, mierze sobie dowcipnie i... Zasnelam na maxa. Budze sie przerazona, term nie ma - sprawdzam pipke gdzie on hihi ale byl w koldrze
WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane