Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysmerfetkaaa wrote:No po lewej stronie wykresu jest ten detektor i tam jest napisane ewentualny termin
Ja wiem o tym tylko nie mam już premium i mam to zablokowane i wgl wszystko szare mam tylko wykres na niebiesko hehe
Kurczę szuflada dobrze się kamuflujeszhehe ja gzecna jestem
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny mam 6 miesięczną córcię i zaczynamy starania o drugie. W czwartek robiłam test owu i wyszedł pozytywnie i działaliśmy z R ale są właśnie ale po pierwsze karmie piersią i ponoć wtedy test może kłamać a dwa nie miałam tego śluzu ciągnącego tylko dużo wodnistego na następny dzień bolał mnie jajnik choć nigdy mnie nie bolał i pomyślałam że może jednak będę miała owulacje. Nie wiem czy jest jakaś szansa ze owu była i coś z tego będzie czy raczej nie ma nadziei i trzeba czekać i działać dalej... jak myślicie?
-
wiaraczynicuda wrote:Cześć dziewczyny mam 6 miesięczną córcię i zaczynamy starania o drugie. W czwartek robiłam test owu i wyszedł pozytywnie i działaliśmy z R ale są właśnie ale po pierwsze karmie piersią i ponoć wtedy test może kłamać a dwa nie miałam tego śluzu ciągnącego tylko dużo wodnistego na następny dzień bolał mnie jajnik choć nigdy mnie nie bolał i pomyślałam że może jednak będę miała owulacje. Nie wiem czy jest jakaś szansa ze owu była i coś z tego będzie czy raczej nie ma nadziei i trzeba czekać i działać dalej... jak myślicie?
Ja ci niestety nie pomoge bo poki co staram sie o pierwsze:)Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem w końcu. Juz po obiedzie i zaraz za biszkopta sie biorę. Trzeba jakies ciasto na jutro zakręcić
Nie wiem juz ktora pytala o terminy porodu bo się zamotalam w tej dyskusji ale mi detektor na 23listopada wyznacza
W kościele bym zemdlała. Corka mnie trzymala bo czarno mi się zrobilo przed okami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Jestem w końcu. Juz po obiedzie i zaraz za biszkopta sie biorę. Trzeba jakies ciasto na jutro zakręcić
Nie wiem juz ktora pytala o terminy porodu bo się zamotalam w tej dyskusji ale mi detektor na 23listopada wyznacza
W kościele bym zemdlała. Corka mnie trzymala bo czarno mi się zrobilo przed okamiFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny