Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
rozowyflaming wrote:tez sie uzaleznilam!!! hahaha
czemu termometry nie maja ksztaltu jak ogorki - mierzenie sprawialoby jeszcze wieksza przyjemnosc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:24
Karolina2787, rozowyflaming lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Moj to by sie nawet nie cackal czemu to cos moze miec a on nie.. Oj w koszu by odrazu wyladowaloKarolina2787 wrote:hehe
a to dobre ale i racja hihi. Wtedy nasi partnerzy to by chyba się ich pozbyli z zazdrości
eee tam, mogliby sie przygladac a potem dolaczyc .. -
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Jestem w końcu. Juz po obiedzie i zaraz za biszkopta sie biorę. Trzeba jakies ciasto na jutro zakręcić
Nie wiem juz ktora pytala o terminy porodu bo się zamotalam w tej dyskusji ale mi detektor na 23listopada wyznacza
W kościele bym zemdlała. Corka mnie trzymala bo czarno mi się zrobilo przed okami
Kurde Gizmo trzymaj się tam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Waldi - herbata i wyrko - najlepsze na klucie jelit
chociaz czasami kibelek tez pomaga
Klaudys jak sie czujesz? juz 2 dni po terminie tak?
jaram sie waszym kazdym wykresem, tak wkrecilam sie w to mierzenie
Tak juz az 2 dni
Brzuch boli od ok 3 dni wczoraj raz jeden cycuch bolal raz drugi a dzis juz 2 .
I mokro strasznie mokro tam
Temp. Sobie teraz zmierzylam i taka sama jak rano tak samo bylo wczoraj tylko dzis wiekszy ruch byli czekam na jutro czy do gory pojdzir
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Waldi - herbata i wyrko - najlepsze na klucie jelit
chociaz czasami kibelek tez pomaga
Klaudys jak sie czujesz? juz 2 dni po terminie tak?
jaram sie waszym kazdym wykresem, tak wkrecilam sie w to mierzenieja sceptycznie podchodzę do tych wykresów... może nie do zapisywania i mierzenia temp. ale do wyznaczania i detektorów to bardzooo
rozowyflaming lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Tak juz az 2 dni
Brzuch boli od ok 3 dni wczoraj raz jeden cycuch bolal raz drugi a dzis juz 2 .
I mokro strasznie mokro tam
Temp. Sobie teraz zmierzylam i taka sama jak rano tak samo bylo wczoraj tylko dzis wiekszy ruch byli czekam na jutro czy do gory pojdzir
Obstawiam że będzie skok ładny