Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Ja kupuje w rosmanie
Dwa miesiace temu kosztowaly 15 zl teraz podniesli na 20
Ogólnie to one w promocji kosztowały 15.99 a normalnie 19.99 bo też kupowałam 2 tygodnie temu.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Co myślicie o moim wykresie? Dodam ze wszystkie testy owulacyjne negatywne;/
Piękny jest3 mam kciuki za zielonego groszka
P.S ilu dniowe cykle? I kiedy ostatni test robiłaś?[/QUOTE]
Jak zobaczyć Twój wykres? jestem tu od dzisiaj i jeszcze nie łapięcant't wait
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czekoladowamufinka wrote:Jak zobaczyć Twój wykres? jestem tu od dzisiaj i jeszcze nie łapię
-
nick nieaktualnyCo do promocji w rossmanie to u mnie po 20 chodzą i też wcześniej było taniej tak jak pisze Waldi
Czekoladowamuffinka Czy ja wiem czy on taki ładnytempka mi spadła, @ miała być dziś ale jeszcze nie dała znać, testowałam dziś i negatyw
także nie wiem o co kaman
-
Karolinka dokładnie! Chcę widzieć tylko pozytywne myśli
a jak przyjdzie wredna małpa to tez się cieszymy bo to znaczy ze można rozpocząć kolejne starania! I może tez miesiąc okaże się szczęśliwym
Nie poddajemy się, w końcu kto jak nie my kobietki ma zajść w ciążę? ! Faceci przecież za nas nie zajdą
Kiedyś się musi udać!WaldhauzerM, Karolina2787, czekoladowamufinka, foxylady, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Karolina2787 wrote:Oby tak było jak mówisz kochana chociaż ja cały czas wątpię
uupss ciiicho... bd lepiej bo szuflada tu gdzieś czuwa i mnie opierdzieli że znów tak gadam.
Ja nie szuflada ale opierdol mogę zrobić..
Pamiętasz nasze motto??
Nie ma @ jest nadzieja..!!!!szuflada, Karolina2787, rozowyflaming, Gizmo lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszuflada wrote:Karolinka dokładnie! Chcę widzieć tylko pozytywne myśli
a jak przyjdzie wredna małpa to tez się cieszymy bo to znaczy ze można rozpocząć kolejne starania! I może tez miesiąc okaże się szczęśliwym
Nie poddajemy się, w końcu kto jak nie my kobietki ma zajść w ciążę? ! Faceci przecież za nas nie zajdą
Kiedyś się musi udać!
No kuźwa inaczej być nie może
Waldi ok ok już bd grzeczna i nie gadam o @WaldhauzerM, czekoladowamufinka lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:No kuźwa inaczej być nie może
Waldi ok ok już bd grzeczna i nie gadam o @
No mam nadzieję..
Ja tu czuwam i paczam..Karolina2787, rozowyflaming, Gizmo lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Karolina2787 ja zrobiłam test ciązowy 24 dnia i lipa kreski nawet pod mikroskopem bym nie uraczyła.
Ale czekajmy jeszcze na wzrost tempki:)
A to nie za wcześnie żeby wykazał? Bo jak patrze u Ciebie to 24 to dopiero 7 dpo więc chyba za wcześnie. Ja robiłam w 10dpo i teraz w 14 i negatywy a @ nie ma -
nick nieaktualny