Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudys a zawsze masz regularne cykle? nie chcesz jutro siknac na test?
Gaduaaa - masz racje, na detektorach nie ma co polegac.. Ja zaczelam mierzyc temperature bo chcialam lepiej poznac siebie. Moja mama mierzyla temperature i jak zaszla w ciaze to od razu wiedziala, ze sie udalo - moze tez za kilka miesiecy dojde do wprawy i nie bede bulic tyle na testy ciazowe
PS. jak robic czarne litery? tzn. wiem, ze sa czarne ale chodzi mi o te grubasy, pogrubione ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 18:10
-
rozowyflaming wrote:Waldi - herbata i wyrko - najlepsze na klucie jelit
chociaz czasami kibelek tez pomaga
Klaudys jak sie czujesz? juz 2 dni po terminie tak?
jaram sie waszym kazdym wykresem, tak wkrecilam sie w to mierzenie
Normalnie boska jesteś..
Herbata owszem jak do domu wrócę..
A kibelek nic tu nie pomoże bo nie dam rady na siłę.. Bolą jajniki..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
rozowyflaming wrote:Klaudys a zawsze masz regularne cykle? nie chcesz jutro siknac na test?
Gaduaaa - masz racje, na detektorach nie ma co polegac.. Ja zaczelam mierzyc temperature bo chcialam lepiej poznac siebie. Moja mama mierzyla temperature i jak zaszla w ciaze to od razu wiedziala, ze sie udalo - moze tez za kilka miesiecy dojde do wprawy i nie bede bulic tyle na testy ciazoweFabianCyprian
Tymuś
-
Hej Hej
Właśnie biore się za nadrobienie całego dnia
Trzymajcie kciuki
rozowyflaming, szuflada lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Karolina dobrze by bylo jak wkoncu by powedrowala do góry
Gaduaa wykres moze i obiecujaco wyglada ale co to bedzie to sie okaze w najbliższym czasie:)
Rozowyflaming cykle raczej mam regularne jedynie jak antybiotyk biore to sie opozni gora dwa dni
To kciukam za to by poszybowałaa co do antybiotyków to mamy wytłumaczenie dlaczego jeszcze @ do mnie nie zapukała. Od środy łykam antybiotyki na ząb. Także na dniach @ zawita
niestety
-
nick nieaktualny
-
czekoladowamufinka wrote:
Wykres wygląda obiecująco.. Oby tak dalej..rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny