Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz jak to jest nie mogłam wytrzymać i kupiłam najbardziej czuły test. A w ten piatek w 26 dc byłam u gina bo złapałam chyba jakieś świństwo wieczne swędzenie itp, i dostałam globulki na grzyba. Zrobiła mi usg dopochwowe i endometrium, grubość wynosiła 8,89mm, nie wiem czy przed zbliżającym się okresem tak powinno być, gin stwierdziła że jest cienkie.cant't wait
-
Karolina2787 wrote:A to nie za wcześnie żeby wykazał? Bo jak patrze u Ciebie to 24 to dopiero 7 dpo więc chyba za wcześnie. Ja robiłam w 10dpo i teraz w 14 i negatywy a @ nie ma
Bo to wszystko zależy od tego kiedy było ewentualne zagniezdzenie.. Objawia się to jednodniowym spadkiem temperatury..
Ja betę robiłam właśnie w tym dniu i wyszło mi mało ale wyszło mimo że to było 12 dpo. A sikaniec dalej nie wychodził..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Nie nie u mnie to nie możliwe żeby było coś bo nic nie pasuję ani tempka ani seksik czyli tak jak Klaudyś mam że antybiotyki u mnie opóźniły @ chwilowo na bank
Karolina bo ci nakopie:*
Jest spadek jest temp. Wysoko pamietaj pozytywne myslenieKarolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:A powiedzcie proszę czy wrażliwość sutków w czasie od przypuszczalnej owulacji do chwili obecnej czyli aktualnie 28dc moze o czymś świadczyć?
Ja do tej pory mam wrażliwe sutki, cycki przestały boleć ale sutki nie jakieś to dziwne -
nick nieaktualny
-
Juhuuu doczytałam
U mnie też chyba bedzie po ptakachCzuje sie standardowo jak przed @ ... ale jak nie ten miesiąc to następny !
szuflada lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Karolina2787 wrote:Ja do tej pory mam wrażliwe sutki, cycki przestały boleć ale sutki nie jakieś to dziwne
Ja pierwsze 10 dni cyklu brałam antybiotyk na zapalenie ucha i wtedy temperatura była cały czas bardzo niziutka ale nie wiem czy antybiotyk miał na to wpływ.
Ale dziewczyny w całym tym moim pierwszym cyklu starań cały czas mi się coś przytrafia najpierw zapalenie ucha, najpierw prawe, potem lewe, potem chory ząb, a teraz jeszcze świad i wydzielina jak to gin stwierdziała typowa dla grzybicy....cant't wait