Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Mnie się wydaje że żeby było zagniezdzenie to musi być większy spadek niż ten do tej pory u Ciebie..
Chociaż mogłabyś zerknąć na wykresy w galerii te zaciążone czy wszędzie jest taki jednodniowy większy spadek.. U mnie był..
Waldziu a u mnie jak to z tym spadkiem czy to czasami nie byl 26dc? -
Karolina2787 wrote:Jej to żeś mnie teraz podniosła na duchu
na serio Dziękuję kochana :* już się tak nie martwię w razie co
Ale tak szczerze to ja też słyszałam to gdzieś..Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Ale tak szczerze to ja też słyszałam to gdzieś..
Jej jak już Ty to mówisz Królowo to już wgl składam pokłon
Ewelinko kochana tego nie powiedziałam, po prostu tak mi się wydaje. Możliwe że jeszcze będzie lub było 4dpo dlatego test nic nie wykazał bo za wcześnie jeszcze. Jak długie masz cykle?WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Waldziu a u mnie jak to z tym spadkiem czy to czasami nie byl 26dc?
Kochana ten spadek nie jest jednodniowy..
Ale na stronie wstecz któraś napisała że nie wszystkie wykresy udane mają ten większy spadek więc to temat rzeka..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Tylko sama nie wiem jakie długie są moje cykle, długo brałam tabletki i teraz nie pamiętam nawet jakie były kiedyś. No i czytałam, że po odstawieniu mogą być bardzo długie, tylko może wtedy I faza byłaby krótsza? co myślicie?
Jak jutro temp będzie wysoka to testujęcant't wait
-
czekoladowamufinka wrote:Kiedy testować w mojej sytuacji?
To zależy czy betę masz na myśli czy sikaniec... Bo u Ciebie ten spadek może być zagniezdzeniem a jeśli tak jest to beta kiedy chcesz a sikaniec pewnie jeszcze nie wyjdzie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyEwelina17007 wrote:28 zawsze jak w zegarku ale teraz OF wyznaczylo ze mam 32 dc
Bo według owu zawsze faza lutealna ma 14 dni po owulacji dlatego wyznaczył ci na 32 ale ja mam np 13 dniową fazę lutealną, no w tym przypadku już 14rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:To zależy czy betę masz na myśli czy sikaniec... Bo u Ciebie ten spadek może być zagniezdzeniem a jeśli tak jest to beta kiedy chcesz a sikaniec pewnie jeszcze nie wyjdzie..
Ale dziękuję:*cant't wait
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Tylko sama nie wiem jakie długie są moje cykle, długo brałam tabletki i teraz nie pamiętam nawet jakie były kiedyś. No i czytałam, że po odstawieniu mogą być bardzo długie, tylko może wtedy I faza byłaby krótsza? co myślicie?
Jak jutro temp będzie wysoka to testuję
Musisz w takim razie uzbroić się w cierpliwość kochana -
KlaudyŚ wrote:No wlasnie tez mi to nie pasuje ale dziwi mnie ze bardziej w dol nie spadla.
Czekamy takze na efekty:) isc na bete jutro?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 19:44
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!