Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czekoladowamufinka wrote:A ja z innej bajki jakiego sikacza polecacie?
Ja bym zrobila bobotest duzo osb chwali.
Ja w sobote robilam lady max o czulosci 10 za 9 zl . ale nie dam opini dopoki nie bede wiedziec czy w ciazy jestem i sie prawie wg nie sprawdzil czy nie jestem w ciazy i w 100%sie sprawdzil -
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:A odnośnie tej bety coś mi powiecie? Gdzie to się robi i tak dalej? Jestem kompletnie zielona :o
No więc betę robi się w laboratorium.. Jest jakościowa i ilościowa..
Nas interesuje ta ilosciową bo określa ile jest tego hormonu a jakościowo to dodatni ujemny..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Czyli Twoim zdaniem kiedy byłby najlepszy czas? Tak hipotetycznie bo nie wiem czy @ nie nadejdzie ale gdyby nie
Jak odbije w górę to betę możesz zrobić we wtorek.. Bo mniemam że dzisiejszy spadek może być tym wyczekiwanym...Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczynki
ze dwie godziny Was nadrabialam Witam nowe kolezanki
Margaretka tak mi przykroale wszystko sie ulozy
Wczoraj troche zaszalalam zab odpuscil i poszlam z kolezankami
A dzis caly dzien w lozku leze calutki
Od jutra zaczynam mierzenie juz bez zadnych wymowek @ juz chyba odpuszcza wiec zaczynam miec nadzieje ze moze tym razem sie udaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldi tak przed chwilką paczałam na Twój piękny wykresik i ten ostatni spadek mamy taką samą tempkę więc może i u mnie podskoczy coś na podobę
bardzo bym chciała. Pochuchaj na szczęście na mój wykres tą swoją życiodajną energią
WaldhauzerM, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
-
czekoladowamufinka wrote:A powiedzcie kiedy na usg dopochwowym może być coś widać, cokolwiek?
Ja miałam takie usg w piątek 26dc, i nic gin nie mówiła, a endometrium 8,89mm może o czymś świadczyć?
Ale chodzi o ciążę??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny