Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Hej dziewczyny! :* próbowałam coś poczytać z Waszych postów ale średnio dawałam radę w ciągu dnia. Widziałam Margaretke i nie wiem co o tym myśleć... Przykro mi okropnie...
Sylwia kochanie ratuj....
Dzieć mi chyba wirusa sprzedał.. Zaczyna mi z nosa lecieć...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
W miarę dobrze. Byliśmy dzisiaj na spacerku jak skończyłam granie, ale myślałam że nie zagram w ogóle bo mnie ksiądz wyganial do domu :p dałam mu zaśpiewać psalm na to konto, żebym się w chorobie nie męczyła
a na spacerku poszliśmy do leśniczówki takiej i widzieliśmy kozy takie maleńkie, dziki a konkretnie samice z małym (nie chciałabym jej spotkać poza ogrodzeniem!) i baranki i koniki z kucami
te jakie ciekawe od razu do nas podbiegły żeby coś dostać smakowitego
Karolina2787, WaldhauzerM, 91patka91, foxylady lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czekoladowamufinka wrote:Tak
No więc ja ostatnio pisałam do swojego to mi powiedział że beta musi być powyżej 800 bo jak mniej to w usg nic nie będzie widać.. Dlatego ja jutro odbieram wynik i mam nadzieję że jest ponad 800.czekoladowamufinka, 91patka91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Sylwia kochanie ratuj....
Dzieć mi chyba wirusa sprzedał.. Zaczyna mi z nosa lecieć...ja jutro zamiast do pracy idę do lekarza rano i mam nadzieję że da mi jeszcze zwolnienie bo kaszel mi doszedł i dalej mi w nosie stoi. Boję się powikłań bo w ciąży mogą być niebezpieczne
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Waldi tak przed chwilką paczałam na Twój piękny wykresik i ten ostatni spadek mamy taką samą tempkę więc może i u mnie podskoczy coś na podobę
bardzo bym chciała. Pochuchaj na szczęście na mój wykres tą swoją życiodajną energią
Nie ma sprawy.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Teraz się stresuję czwartkiem bo pierwsze usg nas czeka... Oby tylko serduszko biło jak należy... Trzymajcie kciuki!
A tak w ogóle gdzie moje maniery... Witam serdecznie nowe koleżankiKarolina2787, czekoladowamufinka, 91patka91, WaldhauzerM, foxylady lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Waldi mogę Ci oddać moje domowej roboty syropki hehe zalecam leżeć w łóżku!
ja jutro zamiast do pracy idę do lekarza rano i mam nadzieję że da mi jeszcze zwolnienie bo kaszel mi doszedł i dalej mi w nosie stoi. Boję się powikłań bo w ciąży mogą być niebezpieczne
Proszę przepis na te domowe syropki..
Kochana wracaj do zdrowia szkoda czasu na chorobę..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Waldi, Sylwia
zrobcie sobie domowy syrop - cebula i cukier
oddech bedzie po tym zabojczy ale pomaga!!
Znam ten syrop.. Zdrowsza wersja z miodem..rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Waldi ja dałam pół szklanki miodu, kilka plastrów imbiru,sok z cytryny całej, ząbek czosnku i odstawiłam na 12h.
Z cebuli to układałam plastry cebuli w słoiku i warstwami zasypywalam cukrem. Na zmianę. Jak puści sok to można pićGaduaaa lubi tę wiadomość