Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Waldi ja dałam pół szklanki miodu, kilka plastrów imbiru,sok z cytryny całej, ząbek czosnku i odstawiłam na 12h.
Z cebuli to układałam plastry cebuli w słoiku i warstwami zasypywalam cukrem. Na zmianę. Jak puści sok to można pić
Cholera imbir mam ale tylko mielony..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No więc ja ostatnio pisałam do swojego to mi powiedział że beta musi być powyżej 800 bo jak mniej to w usg nic nie będzie widać.. Dlatego ja jutro odbieram wynik i mam nadzieję że jest ponad 800.
Waldi nawet bedzie powyzej:*WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Waldi nawet bedzie powyzej:*
Dzięki..
Jak będzie to może w tym albo w przyszłym tygodniu wizyta będzie..
Kurcze zaczynam wierzyć w to że mam groszka..Karolina2787, rozowyflaming, Sylwia91, czekoladowamufinka lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Waldi ja nawet zaczynam wierzyć że mam groszkę hehe a dzisiaj siedziałam na ławce ja, Basia (kuzynka księdza) i pani Basia która pomaga nam w Kościele i w pewnym momencie się zasmiałysmy że siedzą na ławce 3 Baśki i Sylwia hehe
Karolina2787, KlaudyŚ, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się z Wami żegnam na dziś kochane. Zasiedziałam się bo mój biedulek chory już dawno śpi
a ja tu z Wami gadu gadu ale już pora na mnie bo aż zastygłam cała, plecy bolą, rano trza wstać do pracy także życzę miłej pogawędki i do jutra kochane
Dobrej nocki wszystkim życzę kiedy tam kto się wybiera
bayo laski
Sylwia91, Gaduaaa, 91patka91 lubią tę wiadomość