Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Ehh kochana a ja co mam powiedzieć. .
U mnie tez spadek:*
Klaudyś ale Ty już masz więcej dni po @ i jej nie ma. To jest bardziej prawdopodobne że zaciążyłaś niż ja.
Waldi już nie bd taka
Czekoladowa nie martw się sama nie jesteś bo ja cały czas na antybiotyku jadę bo właśnie ząb i też się martwię że jakbym była w ciąży teraz to bałabym się o dzidzie bardzo bo mogłam jej krzywdę zrobić tymtakże @ byłaby lepszym wyjściem na ten cykl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Klaudyś ale Ty już masz więcej dni po @ i jej nie ma. To jest bardziej prawdopodobne że zaciążyłaś niż ja.
Waldi już nie bd taka
Czekoladowa nie martw się sama nie jesteś bo ja cały czas na antybiotyku jadę bo właśnie ząb i też się martwię że jakbym była w ciąży teraz to bałabym się o dzidzie bardzo bo mogłam jej krzywdę zrobić tymtakże @ byłaby lepszym wyjściem na ten cykl
Moze i mam ale dzis przeczytałam ze faza lutealna trwa od 12 do 14 takze u mnie jutro 12 dpo wiec nie jestem pewna czy do tej 14 dobije:) -
Gin mówiła że dopiero po zagnieżdżeniu, dopiero po ok 4 tygodniach można czymś dzidzi zaszkodzić. A odnośnie mojego wykresu to ja nie wiem czy wogole była owoulacja, czy o tylko temperatura sie zmieniła, czytalam ze po odstawieniu tabletek moze nie byc od razu owulacji
Karolina2787 lubi tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualny
-
Ewelina17007 wrote:Dzieczyny co powiecie o moim wykresie kiedy moglobyc ewentualne zagniezdzenie?
Mnie się wydaje że żeby było zagniezdzenie to musi być większy spadek niż ten do tej pory u Ciebie..
Chociaż mogłabyś zerknąć na wykresy w galerii te zaciążone czy wszędzie jest taki jednodniowy większy spadek.. U mnie był..Karolina2787, Ewelina17007 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Gin mówiła że dopiero po zagnieżdżeniu, dopiero po ok 4 tygodniach można czymś dzidzi zaszkodzić. A odnośnie mojego wykresu to ja nie wiem czy wogole była owoulacja, czy o tylko temperatura sie zmieniła, czytalam ze po odstawieniu tabletek moze nie byc od razu owulacji
Jej to żeś mnie teraz podniosła na duchuna serio Dziękuję kochana :* już się tak nie martwię w razie co
-
Ja tam jestem swiezo po owu ale wierze ze sie udalo hihi :p
Karolina2787, czekoladowamufinka, WaldhauzerM, rozowyflaming, szuflada, foxylady, 91patka91 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Mnie się wydaje że żeby było zagniezdzenie to musi być większy spadek niż ten do tej pory u Ciebie..
Chociaż mogłabyś zerknąć na wykresy w galerii te zaciążone czy wszędzie jest taki jednodniowy większy spadek.. U mnie był..
Ja tak samo sądzę jak Waldi.WaldhauzerM, Ewelina17007 lubią tę wiadomość
-
czekoladowamufinka wrote:Gin mówiła że dopiero po zagnieżdżeniu, dopiero po ok 4 tygodniach można czymś dzidzi zaszkodzić. A odnośnie mojego wykresu to ja nie wiem czy wogole była owoulacja, czy o tylko temperatura sie zmieniła, czytalam ze po odstawieniu tabletek moze nie byc od razu owulacji
Mnie się wydaje że jeśli ovu jest to po niej zaczyna wydzielac się Progesteron a co za tym idzie temperatura rośnie.. Jeśli zaś owulacji nie ma to i Progesteron się pewnie nie wydziela i temp nie rośnie..czekoladowamufinka lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.