Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Ale ja jestem przed terminem i od kilku dni mi się wyświetla i termin i na ile moge miec juz procent pozytywny test.
To chyba zalezy tez od objawów jakie sie zaznacza i śluz i dpoFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:hmm to może mi za pare dni tez coś się wyświetli nowego.. a Tobie pokazuje że już możesz wykonać test?
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
laski jak już takimi dobrymi radami rzucacie to moze i z tym mi pomożecie: jak to jest, że zaraz po owu mam takie jakby już objawy zbliżającej się @? bolesność piersi, rozdrażnienie i tak dalej...bardzo czesto tak mam, jeśli nie za każdym razem. mam nadzieje, ze to nie oznacza niczego złego?Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
szuflada wrote:laski jak już takimi dobrymi radami rzucacie to moze i z tym mi pomożecie: jak to jest, że zaraz po owu mam takie jakby już objawy zbliżającej się @? bolesność piersi, rozdrażnienie i tak dalej...bardzo czesto tak mam, jeśli nie za każdym razem. mam nadzieje, ze to nie oznacza niczego złego?Fabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Szuflada jak ja zaczęłam mierzyć też się zastanawiałam czy to warto a po co to a czy to ... a teraz
hehe ja się uzależniłam od tego i nie wyobrażam sobie żebym mogła nie zmierzyć tempki.
tez sie uzaleznilam!!! hahaha
czemu termometry nie maja ksztaltu jak ogorki - mierzenie sprawialoby jeszcze wieksza przyjemnosc!Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość