Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Jak na razie czuję się dobrze, brak oznak na @ więc na razie jest ok
ale sądzę że jutro zawita jednak z zaskoczenia
Karolina przeciez my mamy rodzic w listopadzie: )
Jak nie wiedzialas to juz wiesz:)szuflada, Karolina2787, smerfetkaaa, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:A propos historii z mierzeniem- dzisiaj jak zwykle o 7 wlozylam sobie termometr, mierze sobie dowcipnie i... Zasnelam na maxa. Budze sie przerazona, term nie ma - sprawdzam pipke gdzie on hihi ale byl w koldrze
Dobrze ze ja mierze w ustach ,bo bym chyba ze strachu umarla :p -
Karolina2787 wrote:Jak na razie czuję się dobrze, brak oznak na @ więc na razie jest ok
ale sądzę że jutro zawita jednak z zaskoczenia.
termin @ na dzisiaj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 14:10
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
nick nieaktualnySzuflada postaram się myśleć pozytywnie obiecuję
Kasia1987 wrote:A propos historii z mierzeniem- dzisiaj jak zwykle o 7 wlozylam sobie termometr, mierze sobie dowcipnie i... Zasnelam na maxa. Budze sie przerazona, term nie ma - sprawdzam pipke gdzie on hihi ale byl w koldrze
A co bałaś się że zassała mysia?haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 14:15
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Dobrze ze ja mierze w ustach ,bo bym chyba ze strachu umarla :p
Spoko.. Ja kiedyś na wesele brata zasadziłam se tampon bo miałam @. Rano wstaje wkładam palce.. Kurwa... Gdzie on jest..... Aaaaa.. Idę do męża.. Ty tampon mi wciągło... A mój mąż że już dawno się go pozbyłam..
Nie nie było numerków.. Jak dobrze że mąż pamiętał..Karolina2787, Gizmo, rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Spoko.. Ja kiedyś na wesele brata zasadziłam se tampon bo miałam @. Rano wstaje wkładam palce.. Kurwa... Gdzie on jest..... Aaaaa.. Idę do męża.. Ty tampon mi wciągło... A mój mąż że już dawno się go pozbyłam..
Nie nie było numerków.. Jak dobrze że mąż pamiętał..
Hahajajca są teraz jak się wspomni to się uśmiać można no ale z drugiej strony to istny horror jak się to przeżywało w danej chwili.
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie..
Mój dzieć za 3 miechy skończy 5 lat..
Siedzi przy kompie.. I przychodzi do mnie i mówi że subskrybcja mu się załącza.. A że matka zacofana to pytam go co to takiego.. On się mota.. No Antoś własnymi słowami.. Poszedł.. Za moment woła mnie przed kompa.. Patrz..
Nie wiedział jak starej matce wytłumaczyć to włączył film na You tube z instrukcją...
Heh..szuflada, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Karolina2787 wrote:Przygnębiające ale na razie jeszcze poczekam z tym premium. Teraz jak @ ma być to niech sobie w szarościach posiedzi
A no tak szufladzie obiecałam że mam pozytywnie myślećPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!