Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:Mam chyba okres, jakbym nie zrobiła testy to nawet nie wiedziałabym że byłam w ciąży. Ja już nie wierze, w nic nie wierze. Nawet nadzieje straciłam ;( ;( ;(
Też to kiedyś przeszłam a już miesiąc póżniej okazało się, że nowa Fasolka się u mnie zagnieździła na dobre. Dziś ma 12 lat
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretko,
mi kiedys wyszly jasne kreseczki - oczywiscie euforia i achy ochy.. na drugi dzien test (ta sama marka) blady...na trzeci dzien jaska kreska i nic (robilam dwa)...
i doczytalam, ze wiele kobiet tak mialo i ze te testy sa trefne
jak cos to chodzilo o francuska marke, kupiona w Auchanie..takze tej marki nie polecam
poczytaj o swoim tescie, moze to byl ten sam?
ja obstawiam wersje, ze poprostu kupilam trefna marke a nie wersje z cb - tak jest latwiejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 11:44
-
Margaretka89 wrote:Mam chyba okres, jakbym nie zrobiła testy to nawet nie wiedziałabym że byłam w ciąży. Ja już nie wierze, w nic nie wierze. Nawet nadzieje straciłam ;( ;( ;(
wklejam wykopane :Quote:O ciąży biochemicznej mówi się nawet w przypadku 50-60% wszystkich ciąż. Często zdarza się, że kobiety nie wiedzą nawet, że były w ciąży – biorą objawy poronienia za spóźnioną menstruację.
więc się nie łam... na prawdę dużo kobiet czasami tak ma...FabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Waldi moze Twoja fasolka w nosie zamieszkala?
Dobre.. NIE TO Tosiek..
To dziecko mnie rozwala.. Właśnie N przywiózł mi paczkę od Avon.. Tosiek siedzi przegląda nowy katalog.. Mamo zobacz jak to pachnie... Mamo kup mi takie coś.. Antoni to szminka.. Dla dziewczyn.. No dobra.. Leci dalej.. Mamo co to są za perełki?? Do twarzy kochanie.. O no to to mi mamusiu możesz kupić.. Jeszcze sobie coś wybiorę na pewno..
Buahahahahahaha..91patka91, Allmita lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.