Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja pierdziu, nie nadazam z nadrabianiem!
zapachmalin - ja tam widze na tym twoim pierwszym kreske!
Magdulina u Ciebie jak sie bardzo wpartuje to chyba tez cos widze ale nie az tak jak u zapach malin
Kozamonia - jeza jaki wykres!!!!!! brawo! zielen sie zielen!
Czekoladowa muffinka - jak jestes bardzo niecierpliwa i masz mozliwosc kupienia tanich testow to lec po dwa, wstrzymaj mocz na 5 godzin i nasikaj dzisiaj na test a jutro z rana dla pewnosci drugi
jak kogos pominelam to sorry ale tu kurde z predkoscia swiatla sa nowe wpisySylwia91, zapachmalin, kozamonia, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia, ale ja chcę prawdziwą nasikaną, a nie namalowaną
Bo, co... dzidziusia mi potem zrobicie z kartonu, pomalujecie i będę udawała, że prawdziwy?hahahah ciąża urojona level hard....
Przyznam Wam się, ale nie śmiejcie się, bo u mnie dziś 5 dpo dopiero, 1 raz w życiu zaczął mnie kłuć jajnik, prawy... I się tak od rana odzywa i lekko ćmi podbrzusze...
Sylwia91, rozowyflaming, zapachmalin, kozamonia, Gizmo, Caro, Duśka;) lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Sylwia, ale ja chcę prawdziwą nasikaną, a nie namalowaną
Bo, co... dzidziusia mi potem zrobicie z kartonu, pomalujecie i będę udawała, że prawdziwy?hahahah ciąża urojona level hard....
Przyznam Wam się, ale nie śmiejcie się, bo u mnie dziś 5 dpo dopiero, 1 raz w życiu zaczął mnie kłuć jajnik, prawy... I się tak od rana odzywa i lekko ćmi podbrzusze...
-
rozowyflaming wrote:nie boj sie! bedzie dobrze!!!!!
to juz bedzie pewnie slychac serduszko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:13
rozowyflaming, Kasia1987, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Boję się myśleć o tym i wkręcać, bo potem smuteczek jest.
A jak przyjdzie @, to w sumie możecie mi zrobić z kartonika. Będę się opiekowaćSylwia91, Magduullina, Gizmo, Duśka;), Tuliska lubią tę wiadomość
-
Boże, jak ja chcę, żebyśmy wszystkie były już w ciązy i sobie tu omawiały sczzegóły, a nie że niektóre tak, a niektóre walczą... buuuuuuu
Gizmo, Magduullina, rozowyflaming lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane