Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
mysia89 wrote:No niby do @ jeszcze kilka dni, więc tez mi się wydaje to prawdopodobne tylko żeby tempka znowu skoczyła w górę. Wczoraj to czułam się jakbym miała gorączkę i śpiąca byłam ale to może dlatego że sie nie wyspałam. A i od wczoraj boli mnie brzucho jakbym miała dostać @. A zawsze bolał mnie dzień przed... Dziewczyny czy to jest normalne? Bo ja wariuje. Ten czas po owu jest chyba najgorszy, to czekanie mnie dobija
-
Właśnie Gizmo!! To przecież Twoje słowa, a wręcz nasze motto:
" Póki nie ma @ jest nadzieja "Sylwia91, Gizmo, Magduullina lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Sylwia91 wrote:Będzie dobrze! Bóle to ja na początku miałam jak na najgorszą @ w moim życiu! Spałam na potęgę i miałam podwyższoną temperaturę w ciągu dnia
Dzisiaj nad ranem tez to samo, tak mnie napierdziela że szok, może cos jest nie tak.
-
mysia89 wrote:No ja mam teraz gorsze bóle niż przed @. A wczoraj w pracy to myslałam że zasne ale nie moge bo kursant mi w drzewo wjedzie
Dzisiaj nad ranem tez to samo, tak mnie napierdziela że szok, może cos jest nie tak.
-
A dziewczynki, od kilku dni pije siemię lniane, ale jakos narazie nie widze róznicy. Dobrze że lubie siemie to moge sobie pić
I ten zel poprawiający jakosc plemniczków sobie sprawiłam, mój powiedział że się pospieszyłam ale co tam, przynajmniej bedę gotowa jak się nie uda tym razem
-
Sylwia91 wrote:Wszystko jest dobrze! Dzidzia się rozpycha
Sylwi a u Ciebie jak to było? Też miałas takie bole jak na @ zanim się dowiedziałaś? Jakie miałas objawy?
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:ło matko miszczem trza być żeby za Wami zdążyć
i już nie wiem co miałam napisać
może tak lista testujących dla przypomnienia??
Czekać na upragnione Dwie Kreseczki będą
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg
16 marca znów sika Rozowyflaming
17 marca betę zrobi KlaudyŚ a Rozowyflaming i Gaduaaa siknie
19 marca na test siknie Duśka Ewelina17007
20 marca sikańca zrobi Eveli_na
24 marca siknie na test Kasia1987
27 marca na test siknie Caro i Szuflada
31 marca zakończy testowanie TissaiaKasia1987 lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:moze za duzo lososia jadlas
ej glowa do gory, nie ma okresu, nie ma plamienia