Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czekoladowamufinka wrote:Nie wiem jak to umieścić, kliknij w mój avatar i kliknij na tak
Widac ze w 10 dpo masz spadek tempki, to tak ja u mnie teraz i pozniej skok, ja myslę że może byc to twój szczęśliwy cykl, wszystko na to wskazuje, testuj jutro, moze byc juz druga kreseczka
Zycze aby tak było :*
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Od dzisiaj nowy cykl nowy wykres zaczynam. Ale czy starania?? Nie wiem. W każdym razie cus na pewno..
-
kazmonia i mufinka widze ze Wy tez miałyście spadek około 10 dpo czyli może to oznaczac zagnieżdzenie bo takie wachania tempki sa dopuszczalne, oby i u mnie tak było ale ja to sobie poczekam jeszcze... W kazdym razie wam zyćze powodzenia i pochwalcie się dwoma kreseczkami jutro :*
kozamonia lubi tę wiadomość
-
KaroLinka wrote:Idź do domu naprawde. Teraz teraz i tak sie nie skupisz . A co odpoczniesz to odpoczniesz.
A tak pozatym to gdzie sie uczysz ?
Wytrzymalam do ost lekcji dobrze ze nie bylo jednego nauczyciela.
Ja poki co ucze sie w technikum ost klasa szkoła budowlana ale po ukonczeniu tej szkoly zmieniam kierunek na opieke dziecieca -
KlaudyŚ wrote:Wytrzymalam do ost lekcji dobrze ze nie bylo jednego nauczyciela.
Ja poki co ucze sie w technikum ost klasa szkoła budowlana ale po ukonczeniu tej szkoly zmieniam kierunek na opieke dzieciecaDługo sie juz staracie? My trzy cykle więc raczej nie zbyt dlugo
Który jestes rocznik?
-
mysia89 wrote:Waldi czytałam jaka jest sytuacja... Przykro mi bardzo, tulę mocno i pamietaj, za duzo przeszłas żeby teraz sie poddać :* jestes pewna juz na 100 % że @?
Jestem pewna bo mnie zalało i w jelitach ciągnie..
Mało tego jest mi tak niedobrze że nie mam siły chodzić..
Miałam na myśli to że w tym cyklu odpuszczam sobie starania.. A żeby je zacząć to nie wiem czy nie muszę odczekać 3 pełne cykle.. Przecież byłam w ciąży.. Chyba że jak się dostanie @ to organizm sam się oczyszcza.. Nie wiem jak to jest..
Ale wiem jedno.. Muszę szukać dobrego lekarza.. I nie wiem czy nie spróbuję do Gamety. Może tam w klinice.. Nie wiem..Magduullina lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Jestem pewna bo mnie zalało i w jelitach ciągnie..
Mało tego jest mi tak niedobrze że nie mam siły chodzić..
Miałam na myśli to że w tym cyklu odpuszczam sobie starania.. A żeby je zacząć to nie wiem czy nie muszę odczekać 3 pełne cykle.. Przecież byłam w ciąży.. Chyba że jak się dostanie @ to organizm sam się oczyszcza.. Nie wiem jak to jest..
Ale wiem jedno.. Muszę szukać dobrego lekarza.. I nie wiem czy nie spróbuję do Gamety. Może tam w klinice.. Nie wiem..Ale nie możemy sie poddać, w koncu nadejdzie ten szcześliwy dzień. Ja czytałam że faktycznie organizm sie oczyszcza podczas @ więc mysle że mozesz śmiało zaczynać starania jak juz tak na dobre dostaniesz, ale nie zaszkodzi jak skonsultujesz to z lekarzem, no i przede wszystkim znajdz dobrego lekarza bo ten konował co u niego byłaś to jakiś kompletnie nie trafiony niekompetenty buc, taki człowiek nie powinien byc lekarzem, powinien Ci dac cos na podtrzymanie, jakąs luteinę a on tak sobie olał to wszystko. Ja od razu na twoim miejscu bym zmieniła lekarza. poczytaj na necie opinie i szukaj nowego.
-
Też tak myślę, żebyś poszukała dobrego, innego ginekologa. Może na forum tu znajdziesz jakiegoś z swojej okolicy?
Spróbuj prywatnie, jeżeli oczywiście możesz sobie na to pozwolić, bo wtedy dużo lekarzy ma inne nastawienie dla pacjentów. -
KlaudyŚ wrote:Z 4 cykl juz bedzie przestalam liczyc. Nawet. Ja rocznik 96 a ty ?
Ja swoje licze bo nie moge się doczekac już tego szcześliwego
Ty młodziutka jestś, dasz radę, wyczytałam że do szkoły jeszcze chodzisz więc tak pomyslałam że młoda jesteś
A możesz udostepnić swój wykresik?
Magduullina lubi tę wiadomość
-
mysia89 wrote:ja '89:) Ze mnie to juz staruszka, podobno na ciażę to jest ostatni dzwonek już
Ja swoje licze bo nie moge się doczekac już tego szcześliwego
Ty młodziutka jestś, dasz radę, wyczytałam że do szkoły jeszcze chodzisz więc tak pomyslałam że młoda jesteś
A możesz udostepnić swój wykresik?
Nie czuję się jeszcze staraciągle mam 18 lat
Caro lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Też tak myślę, żebyś poszukała dobrego, innego ginekologa. Może na forum tu znajdziesz jakiegoś z swojej okolicy?
Spróbuj prywatnie, jeżeli oczywiście możesz sobie na to pozwolić, bo wtedy dużo lekarzy ma inne nastawienie dla pacjentów.Magduullina lubi tę wiadomość
-
mysia89 wrote:w tych czasach lekarze traktuja pacjentów jak przedmioty, rzeczywiście prywatnie jest inne nastawienie, to jest chore, dla niego to tylko pacjent a dla nas to przecież bardzo ważne, lekarz powinien miec w sobie troche empatii, inaczej nie nadaje sie na lekarza
Chociaż odkąd chodzę do prywatnej przychodni to nie mogę narzekać, bo z niczym nie miałam problemów i lekarze też jacyś tacy uśmiechnięci sąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 13:10
-
kozamonia wrote:Nie żartuj, że to już ostatni dzwonek - ja też z 89
Nie czuję się jeszcze staraciągle mam 18 lat
mówie o pierwszym dziecku bo z kolejnymi to juz inaczej jest:) Ale mi zaraz 27 stuknie, boje sie że już jestem za stara i żałuje że wczesniej nie zaczełam ale praca była ważniejsza a teraz wszystko bym dała żeby byc mamą. Ale podobno ma się tyle na ile się czuje więc Ty to młódka jestes
-
mysia89 wrote:ja też czuje się młodziej ale podobno 30-sto latki na porodówce traktuja juz jak emerytki
mówie o pierwszym dziecku bo z kolejnymi to juz inaczej jest:) Ale mi zaraz 27 stuknie, boje sie że już jestem za stara i żałuje że wczesniej nie zaczełam ale praca była ważniejsza a teraz wszystko bym dała żeby byc mamą. Ale podobno ma się tyle na ile się czuje więc Ty to młódka jestes
Teraz tych lat to musimy sobie ujmować -
KlaudyŚ wrote:Udostepniony jest tylko musisz kliknac na avatara i przycisnac na tak
.
A przestan przeciez wy mlode
Szalec jeszcze moznaTo się klika tam gdzie masz podpis czy w twoje zdjęcie czy jak?