Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
kozamonia wrote:Takich lekarzy to na palcach jednej ręki można policzyć. Do tej pory to spotkałam chyba jednego, czy dwóch.
Chociaż odkąd chodzę do prywatnej przychodni to nie mogę narzekać, bo z niczym nie miałam problemów i lekarze też jacyś tacy uśmiechnięci są -
mysia89 wrote:Kurcze jakoś nie mogę znaleźdź, z tymi awatarami to ja zielona jestem
To się klika tam gdzie masz podpis czy w twoje zdjęcie czy jak?
-
kozamonia wrote:W ogóle nie czuję ubiegającego czasu, że to już prawie 30. Ale na szczęście jestem z końca roku, więc to mnie jeszcze ratuje i na razie mam 26
Teraz tych lat to musimy sobie ujmowaćBo faktycznie blizej nam juz niz dalej... Ale co tam, co ma być to i tak bedzie. W koncu jeszcze 3 latka do trzydziechy mamy, ja mysle że juz w tym wieku bedziemy miały szkraba albo i niejednego juz
Ja z sierpnia jestem więc juz jakby 27 liczę.
-
mysia89 wrote:Bo jest tak ja mówisz, jak zapłacisz to i się zainteresuja a tak to maja to gdzieś.
Ale powiem ci, że nie wyobrażam sobie iść do ginekologa z nfz z tego co się nasłuchałam od koleżanek. -
mysia89 wrote:ta 30-stką to mnie dobiłas teraz
Bo faktycznie blizej nam juz niz dalej... Ale co tam, co ma być to i tak bedzie. W koncu jeszcze 3 latka do trzydziechy mamy, ja mysle że juz w tym wieku bedziemy miały szkraba albo i niejednego juz
Ja z sierpnia jestem więc juz jakby 27 liczę.
Ale to zleci tak samo szybko jak od 18 do dzisiaj
I trzymam kciuki, żeby już latały między nami nasze szkraby -
kozamonia wrote:Niestety nie wiem, czy my dożyjemy poprawy w działaniu państwowych przychodni.
Ale powiem ci, że nie wyobrażam sobie iść do ginekologa z nfz z tego co się nasłuchałam od koleżanek. -
kozamonia wrote:Wybacz, trochę przesadziłam z tą 30
Ale to zleci tak samo szybko jak od 18 do dzisiaj
I trzymam kciuki, żeby już latały między nami nasze szkrabyA z ta 30-stka to jestem swiadoma tego że już 18 nie mam, zdążyłam przywyknąc chociaz czas tak szybko leci, za szybko zdecydowanie
kozamonia lubi tę wiadomość
-
Boże, jak czytam Wasze słowa o wieku to aż mi się smutno robi. Ja mam 28 lat i nie czuję, że to ostatni dzwonek, to dopiero początek. Jest tu wiele kobiet w różnym wieku, mało jest takich młodych jak Klaudyś. Nie mówię, że dobrze, ze kobiety tak późno decydują się na dziecko, ale takie są czasy, większość studiuje, trzeba za coś żyć i nie da się mieć tak szybko dzieci w większości przypadków.
28 lat, 3 cs33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Boże, jak czytam Wasze słowa o wieku to aż mi się smutno robi. Ja mam 28 lat i nie czuję, że to ostatni dzwonek, to dopiero początek. Jest tu wiele kobiet w różnym wieku, mało jest takich młodych jak Klaudyś. Nie mówię, że dobrze, ze kobiety tak późno decydują się na dziecko, ale takie są czasy, większość studiuje, trzeba za coś żyć i nie da się mieć tak szybko dzieci w większości przypadków.
28 lat, 3 cs
Ja tam nie chce studiowac mnie uczono od malego ze rodzina najważniejsza a do tego nie chce czekac i miec takie problemy jak moja mama 7 lat sie starali a zaledwie 3 lata byla starsza od obecnego mojego wieku
Miala usuwany jajnik i tylozgiecie macicyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 13:28
-
Kasia1987 wrote:Boże, jak czytam Wasze słowa o wieku to aż mi się smutno robi. Ja mam 28 lat i nie czuję, że to ostatni dzwonek, to dopiero początek. Jest tu wiele kobiet w różnym wieku, mało jest takich młodych jak Klaudyś. Nie mówię, że dobrze, ze kobiety tak późno decydują się na dziecko, ale takie są czasy, większość studiuje, trzeba za coś żyć i nie da się mieć tak szybko dzieci w większości przypadków.
Medycyna poszła do przodu to i my nie mamy się póki co martwić swoim wiekiem
PS. Mój mąż w czerwcu będzie miał 28 -
kozamonia wrote:Też tak myślę, żebyś poszukała dobrego, innego ginekologa. Może na forum tu znajdziesz jakiegoś z swojej okolicy?
Spróbuj prywatnie, jeżeli oczywiście możesz sobie na to pozwolić, bo wtedy dużo lekarzy ma inne nastawienie dla pacjentów.
W dzisiejszych czasach nie da się inaczej jak prywatnie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.