Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejo dziewczyny jestem sobie już po pracy w domku
o czym gadka bo żeście naklikały że aż mózg się lasuje.
A toś do cholery z Mazur będzie kiedyś?!? Czy nie istnieje już żadna ludzkość mieszkająca tam poza mną?Bo widzę że każdy do kogoś a do mnie nikt nie wpadnie na kawunię
oooo ja biedna nieszczęśliwa łeee...
Sylwia91, Kasia1987, Anula1986, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Hejo dziewczyny jestem sobie już po pracy w domku
A toś do cholery z Mazur będzie kiedyś?!? Czy nie istnieje już żadna ludzkość mieszkająca tam poza mną?Bo widzę że każdy do kogoś a do mnie nikt nie wpadnie na kawunię
-
Tissaia wrote:Tak czytam i czytam ta waszą dyskusje i nie mogę się nanadziwić.
Ja mam 32 lata i staram się o pierwsze dziecko...
I niby ze co? Zamiast na porodowke zawiaza mnie na geriatrie?
Przykre jest ze osoby mające po 25, 26 lat czują się już "staro". Bo za 10 to mentalnie będą już jedną nogą w grobie
Jakieś 50 lat wstecz czy więcej 30 latków traktowano jako starych, teraz chyba trochę się to zmieniło.
Średnia długość życia się wydłuża znacząco to i ludzie zamiast w wieku 20 to w wieku 30 i więcej zakładają rodziny... -
Karolina2787 wrote:Hejo dziewczyny jestem sobie już po pracy w domku
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:Tak czytam i czytam ta waszą dyskusje i nie mogę się nanadziwić.
Przykre jest ze osoby mające po 25, 26 lat czują się już "staro". Bo za 10 to mentalnie będą już jedną nogą w grobie
Jakieś 50 lat wstecz czy więcej 30 latków traktowano jako starych, teraz chyba trochę się to zmieniło.
Średnia długość życia się wydłuża znacząco to i ludzie zamiast w wieku 20 to w wieku 30 i więcej zakładają rodziny...
pewnie juz ci strzyka w kosciach jak chodzisz i nie trzymasz moczu...aaahahahah
(zarcik)
(ja mam 28, maz kilka lat starszy i tez sie staram o pierwsze .. wczesniej nie chcialam...)
Klaudys, Koza i Mysia - mlode dupy jestescie, prosze tu nie gadac, ze jestescie jak antykisplodzicie jeszcze cale druzyny pilkarskie!
kazdy ma swoj odpowiedni moment na dziecko, kazdy czuje w swoim momencie ze to to, mam kolezanki w wieku 38 lat ktore dopiero co zostaly mamami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 13:59
kozamonia, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Karolina ja już wcześniej pisałam że czasem jadę w Twoją stronę na Warmię i Mazury
Z reguły w Nidzicy odbieram zawsze Tii
Karolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:pewnie juz ci strzyka w kosciach jak chodzisz i nie trzymasz moczu...
aaahahahah
(ja mam 28, maz kilka lat starszy i tez sie staram o pierwsze .. wczesniej nie chcialam...)
Klaudys, Koza i Mysia - mlode dupy jestescie, prosze tu nie gadac, ze jestescie jak antykisplodzicie jeszcze cale druzyny pilkarskie!
kazdy ma swoj odpowiedni moment na dziecko, kazdy czuje w swoim momencie ze to to, mam kolezanki w wieku 38 lat ktore dopiero co zostaly mamami...dziekuję za pocieszenie, jakos lepiej mi sie zrobiło :*
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Tak czytam i czytam ta waszą dyskusje i nie mogę się nanadziwić.
Średnia długość życia się wydłuża znacząco to i ludzie zamiast w wieku 20 to w wieku 30 i więcej zakładają rodziny...
no dokładnie....masakra..ja mam 34 lata i też o I dziecko..teraz czuje sie jak dinozaur...uważam że każdy ma inne podejście i ja np w WAszym wieku-20-28 nawet lat to nawet nie myslałam o dziecku...studiowałam wymarzony kierunek,podróżowałam, z mężem wzielismy sub w wieku 30 lat- zreszta długo mówiliśmy że nie chcemy dzieci, dopiero niedawno przekonałam męża....mysle że jakbym wczesniej zaszła w ciaże to po prostu nie byłabym gotowa na dziecko, czułabym się niespełniona itp..jeśli jestem juz ZA STARA na dziecko- to trudno-jakoś to przeboleje.....
rozowyflaming, Tissaia, Kasia1987 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
rozowyflaming wrote:pewnie juz ci strzyka w kosciach jak chodzisz i nie trzymasz moczu...
aaahahahah
kazdy ma swoj odpowiedni moment na dziecko, kazdy czuje w swoim momencie ze to to, mam kolezanki w wieku 38 lat ktore dopiero co zostaly mamami...
Ja tam nie czuje ze antyk jestem ale tez nie czuje sie jak nastolatka:p
Kosci juz szczelaja:)rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Mialam testowac jutro ale ta temp.mi odmienila wszystko i jak do piatku sie nie pojawi to wtedy zrobie sikanca:)
No a ten spadek wczorajszy zwiastuje malpe pewnie -
nick nieaktualnydziewczyny - dziecko to projekt na cale zycie a przynajmniej na te pierwsze 18 lat, bez urlopu, bez zmian, 24 godziny na dobe, 7 dni w tygodniu
kazda z nas jest inna i w roznym wieku wlacza sie zegar "chce byc mama"
podziwiam Klaudys, ze jest taka mloda i chce dzidzie - brawa dla Ciebie
ja w wieku 20 lat mialam kisiel zamiast mozgu
i kazda z nas doczeka sie malego krzykacza srajtuchabez roznicy kto ile ma lat - zobaczycie rok 2016 bedzie nasz
kazdej z was tego zycze!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:05
Tissaia, Karolina2787, Gizmo, Anula1986, Caro, Kasia1987, Allmita, Gaduaaa, 91patka91, Tuliska lubią tę wiadomość
-
mysia89 wrote:A Sylwia nie wiem czy czytałas wczesniejsze posty ale napisz mi swoje objawy zanim sie dowiedziałas. Jestem mega ciekawa...