Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Jakoś muszę się czuć..
Ciężko jest ale co zrobić..
Dzisiaj jestem bardzo słaba.. Chyba się rozpadam.. Nie mam siły zaczyna mnie boleć gardło nawet brałam pod uwagę szpital bo w pewnym momencie czułam że leci jak z kranu..
Myślę co mogło pójść nie tak.. Jeszcze tydzień temu było wszystko dobrze..
Próbuje jakoś funkcjonować..
z jednej strony dobrze,że tak leci bo sie oczyszcza wszystko
z drugiej jeśli czujesz silny ból krzyża to może i warto szpital odwiedzić albo przynajmniej gina żeby sprawdził czy dobrze sie oczyściła macica.
Na pocieszenie mogę powiedzieć,że ja miałam tak kiedyś. Test pozytywny, @ brak przez ok 2 tyg i czekałam na wizytę potwierdzającą a wieczór przed... krwawienie
a już w następnym cyklu @ się nie pojawiła a dziś moja Dudi ma 12 lat -
Gizmo wrote:nie polubię
z jednej strony dobrze,że tak leci bo sie oczyszcza wszystko
z drugiej jeśli czujesz silny ból krzyża to może i warto szpital odwiedzić albo przynajmniej gina żeby sprawdził czy dobrze sie oczyściła macica.
Na pocieszenie mogę powiedzieć,że ja miałam tak kiedyś. Test pozytywny, @ brak przez ok 2 tyg i czekałam na wizytę potwierdzającą a wieczór przed... krwawienie
a już w następnym cyklu @ się nie pojawiła a dziś moja Dudi ma 12 lat -
Waldi wspolczuje straty. Nie jest to latwe.
Wiem jak mocno boli. U mnie to byl przelom 4/5 miesiąc, wiec naprawde wiem co czujesz i żadne słowa nie dają pocieszenia. Można być po prostu obok, takze stane w pobliżu i powspieram Cie z całych sil.Kasia1987, WaldhauzerM, Caro lubią tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Waldi wspolczuje straty. Nie jest to latwe.
Wiem jak mocno boli. U mnie to byl przelom 4/5 miesiąc, wiec naprawde wiem co czujesz i żadne słowa nie dają pocieszenia. Można być po prostu obok, takze stane w pobliżu i powspieram Cie z całych sil.
Dziękuję...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
zapachmalin wrote:Nieźle daliśmy czadu
Tylko ciekawe czy my też skończymy jako lektura obowiązkowa
hahahahaha.
Niektóre fragmenty na pewno..Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej dziewczynki, ja od wczoraj się wyłączyłam, po tym jak przylazła ta wredna @ chociaż jest bardzo skapa i ze śluzem (i tak jak waldi sorki za szczegóły ale ja to mogę z jednym tampo chodzić cały dzień) wczoraj jak przyszła ta @ to byłam wściekła na cały świat a dzisiaj mam strasznego doła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 22:39
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Gizmo wrote:nadrukowałyśmy 700 stronic
niczym jak w Quo Vadis
)) no ja normalnie nie mogę wyrobić z tym doczytywaniem;) chyba zeslimaczalam;)) zbyt wolna jestem...
Gizmo, WaldhauzerM, Caro lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:To znowu ja wieczorem nadrabiam co moge:) dziewczęta czy wy nie pracujecie, obowiązków nie macie?
)) no ja normalnie nie mogę wyrobić z tym doczytywaniem;) chyba zeslimaczalam;)) zbyt wolna jestem...
-
Tuliska wrote:Pracują gotują sprzataja, płace rachunki, zajmują się dziećmi... I piszą piszą piszą bez konca;) supermenkiii
My na zakładkę jak jedna sprząta to druga pisze, jedna zakupy a druga gotując zerka na telefonnaprzemian drukujemy
Gizmo, WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość