Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Hahaha skąd ja to znam, wysłać żołnierzyki na wojnę a samemu głowa do poduchy i chłopa nie ma
Masakra, oni po prostu muszą zasnąć, muszą
Łooo matko, mój Małż to, chwilkę jeszcze pogada, coś się wymości, da buziaka, ja się produkuje, coś mu opowiadam, a on śpi. E żeby to jeszcze SPAŁ, on nie śpi, on mieli powietrze swoim nosem tak, że pół dzielnicy go słyszyzapachmalin, WaldhauzerM, Duśka;), Elunia lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo wrote:mój nie zasypia
tylko ja
no to trafił Ci się ideał.Ja zawszę chcę pogadać a on wtedy myc, i chrapie
Chociaż i tak ostatnio przeszłam samą siebie jak podczasprzypomniało mi się, że przelewu za czynsz nie zrobiliśmy. I że miałam zadzwonić do jego matki. Pomyślałam, że nie będę mu psuła zabawy więc milczę i gapię się na niego a on tak patrzy patrzy i pyta co jest. No to ja wracam z kosmosu na ziemię i zamiast powiedzieć NIC, pomyślałam, że może serio chce wiedzieć i mu wyjaśniam.
Nie muszę dodawać, że żołnierze wzięli odwet i cofnęli się do okopów?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 23:22
Caro, Gizmo, WaldhauzerM, Duśka;), kozamonia, rozowyflaming, Allmita lubią tę wiadomość
-
Posty przeczytane, telefon do przyjaciela czyli męża zaliczony. Z czystym sumieniem idę spac;) no co? Pojawiam się i znikam wiem... @ dale mi w kość dzisiaj więc muszę swoje odesłać, a przy śniadaniu i tak będę tu miała co czytac, jestem pewna;) dobranoc wam:*
zapachmalin, Caro, Gizmo, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Eeee, ja też oddaje się teraz w objęcia tego drugiego, Morfeusza i idę lulać.
Dobranoc Malina, Gizmo, Tuliska, dobranoc WszystkimTuliska, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
zapachmalin wrote:no to trafił Ci się ideał.
Ja zawszę chcę pogadać a on wtedy myc, i chrapie
Chociaż i tak ostatnio przeszłam samą siebie jak podczasprzypomniało mi się, że przelewu za czynsz nie zrobiliśmy. I że miałam zadzwonić do jego matki. Pomyślałam, że nie będę mu psuła zabawy więc milczę i gapię się na niego a on tak patrzy patrzy i pyta co jest. No to ja wracam z kosmosu na ziemię i zamiast powiedzieć NIC, pomyślałam, że może serio chce wiedzieć i mu wyjaśniam.
Nie muszę dodawać, że żołnierze wzięli odwet i cofnęli się do okopów?
No wiesz.. My któregoś razu jak już byliśmy po to mój mąż mówi że jak się bawiliśmy to przyszła nasza hiena domowa czyli pieseł,stanęła na tylnich łapach a przednimi oparła się o kanapę i na stojąco obserwowała co to my robimy... Musiało to komicznie wyglądać..zapachmalin, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No wiesz.. My któregoś razu jak już byliśmy po to mój mąż mówi że jak się bawiliśmy to przyszła nasza hiena domowa czyli pieseł,stanęła na tylnich łapach a przednimi oparła się o kanapę i na stojąco obserwowała co to my robimy... Musiało to komicznie wyglądać..
W sumie dobrze, że nie chciała dołączyćpies mojej siostry próbuje za każdym razem
wskakuje na łóżko i się łasi
dobrze, że to york łatwiej go pogonić
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja już siedzę i kawkę piję, tempka zmierzona @ chyba powoli się żegnać zaczynatesty wczoraj wysłali do mnie także czekam. Dzionek słoneczny dziś będzie bo już wstaje słonko to i humor od razu lepszy
Dentysta dziś mnie czeka ale jakoś się nie martwie oby tylko żadnych antybiotyków już mi nie kazał brać to będzie dobrze. Jak u Was kochane dzień się zaczyna?
-
Dzień dobry;)
Ja dzisiaj obudzialam sie równo o 5.45 i temp 36,74. Nie jest ze mnie ranny ptaszek a ostatnio zdarza mi sie wstawać sporo przed budzikiem, zawsze mierze tempke o 6.30/ 6.45, mam wpisać w wykresik ta dzisiejsza z 5.45?rozowyflaming lubi tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny