Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A wczesniej natknełam sie na temat o podtrzymaniu ciazy progesteronem, powiem wam że moja koleżanka też miała zagrozona ciążę, lekarz dał jej luteine na podtrzymanie i teraz ma zdrową śliczna córeczkę. także jeżeli o mnie chodzi tez uważam że jeżeli organizm po prostu za mało produkuje to trzeba ten niedobór uzupełnic, to tak samo jak z kwasem foliowym. A co innego biochemiczna.
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:No jakies smuteczki nastaly na naszym forum....
Mysia Twoj spadek faktycznie bardzo duzy bo az do linii podstawowych temperatur... A na kiedy przewidujesz @? -
Dziewczyny mnie dzisiaj strasznie w plecach łupie i to taki silny ból w okolicach lędźwi, nie wiem z czego, czy któraś coś może słyszała?? Ktoś miał taki objaw?
Nie wiem czy sobie nie wkręcam za dużo no ale ból jest nie da się ukryć i muszę leżeć bo na siedząco się nasila....cant't wait
-
Malinka będzie dobrze na pewno :* musi! Ja idę spać chyba bo świruję totalnie a tak to szybciej będzie czwartek
trzymam kciuki za naszą czekoladkę jutro i życzę dwóch kreseczek! Dobrej nocy i do jutra!
zapachmalin, Tuliska, rozowyflaming, czekoladowamufinka, Kasia1987, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysia89 wrote:A wczesniej natknełam sie na temat o podtrzymaniu ciazy progesteronem, powiem wam że moja koleżanka też miała zagrozona ciążę, lekarz dał jej luteine na podtrzymanie i teraz ma zdrową śliczna córeczkę. także jeżeli o mnie chodzi tez uważam że jeżeli organizm po prostu za mało produkuje to trzeba ten niedobór uzupełnic, to tak samo jak z kwasem foliowym. A co innego biochemiczna.
tak mysiu, tez mysle ze jezeli ktos ma niedobor progesteronu ( w mojej rodzinie to rodzinnemoja mama, ja
) to powinien brac leki, ja pewnie bede chociaz bardzo chcialabym bez duphastonu bo to takie swinstwo
ale wszystko dla bobaska
natomiast jezeli ktos nie ma zadnych problemow to utrzyma ciaze bez wspomagaczy -
Sylwia91 wrote:Chyba za wcześnie na objawy. Jeżeli jest zagnieżdżenie to hormony dopiero zaczynają się wytwarzać i nie ma mowy o takich objawach tak szybko...
-
nick nieaktualny
-
mysia89 wrote:A wczesniej natknełam sie na temat o podtrzymaniu ciazy progesteronem, powiem wam że moja koleżanka też miała zagrozona ciążę, lekarz dał jej luteine na podtrzymanie i teraz ma zdrową śliczna córeczkę. także jeżeli o mnie chodzi tez uważam że jeżeli organizm po prostu za mało produkuje to trzeba ten niedobór uzupełnic, to tak samo jak z kwasem foliowym. A co innego biochemiczna.
ja całą ciąże pierwszą łykałam luteinę, bo przy tarczycy mój gin powiedział że zawsze każe brać i brałam do 7 miesiąca ciąży. ale teraz mam cudowne, zdrowe, mądre dziecko, najukochańsze na świecie.rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
-
czekoladowamufinka wrote:Dziewczyny mnie dzisiaj strasznie w plecach łupie i to taki silny ból w okolicach lędźwi, nie wiem z czego, czy któraś coś może słyszała?? Ktoś miał taki objaw?
Nie wiem czy sobie nie wkręcam za dużo no ale ból jest nie da się ukryć i muszę leżeć bo na siedząco się nasila....
Korzonki? Moze cie owialo? -
rozowyflaming wrote:dziewczyny kto jutro testuje?????
muffinka
Duska??
Ja miałam 19 według OF ale chyba sobie jutro rekreacyjnie sikne jeżeli wredota nie przylezie w nocyrozowyflaming, zapachmalin, 91patka91 lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm