Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesć my staramy sie o pierwszą dzidzie jakies 3 lata w tym drugi pod nadzorem gina. U nas badania hormonów i nasienia są prawidławe ale dzidzi brak.niedoczynnosc tarczycy
amh 0,68
11.06.16 iui
25.10.16 iui
23.11.16 iui stymulacja
30.06.17 iui stymulacja
04/2019 brak komórek jajowych
01/2020 przerwany długi protokół
07/2020 nieudana procedura z jednym zarodkiem -
asiak1985 wrote:Czesć my staramy sie o pierwszą dzidzie jakies 3 lata w tym drugi pod nadzorem gina. U nas badania hormonów i nasienia są prawidławe ale dzidzi brak.
Czesc Asia to moze powinniscie troche wyluzowac wiem ze to trudne ale widocznie tylko to jest problem moja kolezanka z mezem tez sie dlugo starali i sie okazalo ze on ma za slabe plemniki i tylko do invitro mieli chyba dwie inseminacje i nic po kilku miesiacach jak juz nadzieja ich opuscila zaszli naturalnie .. Pamietam ze Anka wtedy nawet nie podejrzewala ciazy a wykryl ja test zrobiony z popludniowego siku -
nick nieaktualny
-
Ja będę dzisiaj nocą
Duśka , nie martw się, ja też zmagam się z bólem pleców, boli mnie centralnie środek kręgosłupa, więc może u nas tak się objawia groszek;)
Dziewczyny, które zamierzają robić testy owulacyjne, nie przejmujcie się jeśli nie pojawi się druga mocna kreseczka, ja miałam zawsze słabą kreskę, ale nigdy nas to nie zniechęcało i było dużo serduszkowania:)
Kupiliśmy dzisiaj malutkie skarpeteczki dla grosza- chociaż apka na telefonie mówi, że obecnie groszek jest ziarenkiem maku:)) Nie mogę się doczekać usg i bicia serduszka. Mój Kuba mówi, żeby nie mówić nikomu póki się nie potwierdzi na usg i żeby nie zapeszać ale ja już nie umiem milczeć...
91patka91, Duśka;), Karolina2787, Sylwia91, Caro lubią tę wiadomość
cant't wait
-
Dziewczyny zrobiłam test 25 i dziś jest juz wyraźna linia jeszcze nie jakaś super ciemna ale już ładnie widoczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 05:55
Sylwia91, Kasia1987, 91patka91, zapachmalin, Caro, Tissaia lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:Dziewczyny zrobiłam test 25 i dziś jest juz wyraźna linia jeszcze nie jakaś super ciemna ale już ładnie widoczna
Rozumiem, że test ciążowy? Jeśli tak to gratuluję
Tak w ogóle witam wszystkichJa mam dzisiaj 27 dc temp. 36,7
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyasiak1985 wrote:Czesć my staramy sie o pierwszą dzidzie jakies 3 lata w tym drugi pod nadzorem gina. U nas badania hormonów i nasienia są prawidławe ale dzidzi brak.
Witamy Asiak My staramy się ponad rok już nawet przestałam liczyć ile miesięcy minęło, na początku nie zwracałam na to uwagi ale teraz już się martwię. To mój 2gi cykl prowadzony na OF z mierzeniem tempki i tp. Jeśli tym razem się nie uda idziemy na badania razem. Dodam że u mnie było wszystko ok a mój robił badania nasienia jakieś 4 lata temu także wszystko w porządku. Jednak będziemy powtarzać bo może coś się jednak zmieniło do tego czasu. Gdzie ta sprawiedliwość gdy ktoś tak mocno pragnie dziecka i nie może o mieć a ten kto nawet nie pomyśli zachodzi w ciążę przez np. wpadkę
Judi Ja mierzę termometrem owulacyjnym z dwoma miejscami po przecinku kupiłam w aptece za 13zł i myślę że nie zaszkodzi groszkowi bo przecież tak daleko nie wsadzasz go w mysię
Mufinka te maleńkie rzeczy są przecudownenie da rady się im oprzeć
Dusia supcio! A fotkę kiedy wrzucisz?hihi
-
nick nieaktualny
-
czekoladowamufinka wrote:Ja będę dzisiaj nocą
Duśka , nie martw się, ja też zmagam się z bólem pleców, boli mnie centralnie środek kręgosłupa, więc może u nas tak się objawia groszek;)
Dziewczyny, które zamierzają robić testy owulacyjne, nie przejmujcie się jeśli nie pojawi się druga mocna kreseczka, ja miałam zawsze słabą kreskę, ale nigdy nas to nie zniechęcało i było dużo serduszkowania:)
Kupiliśmy dzisiaj malutkie skarpeteczki dla grosza- chociaż apka na telefonie mówi, że obecnie groszek jest ziarenkiem maku:)) Nie mogę się doczekać usg i bicia serduszka. Mój Kuba mówi, żeby nie mówić nikomu póki się nie potwierdzi na usg i żeby nie zapeszać ale ja już nie umiem milczeć...ale skarpeteczek mi nie pozwolił jeszcze kupić
chociaż i tak sobie kupię przy najbliższej okazji
Karolina2787, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny