Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/hormony/hormony-wydzielane-przez-organizm-w-czasie-stresu_38293.html
sobie kiedyś czytałam jak też miałam nerwa i tak sobie myślę co jest za to odpowiedzialne że tak się wkur.... nie potrzebnie
jednak czasem nie da rady trzymać nerwów na wodzy.
Co do żelu też się zastanawiałam nad nim ale jak na razie biorę wieśkajak cykl się nie powiedzie to badania nas czekają i się wszystko wyjaśni mam nadzieję.
dziękujeczyli nic zlego sie nie dzieje
bo cały czas tego nie mam
ufff moze za mało na powietrzu przebywam
Karolina2787, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny91patka91 wrote:dziękuje
czyli nic zlego sie nie dzieje
bo cały czas tego nie mam
ufff moze za mało na powietrzu przebywam
Każdy się czasem nerwuje kochanamy kobiety bardziej, ostatnio mówili w tv że kobiety mają mózgi bardziej rozwinięte od mężczyzn i więcej informacji przyswajamy niż oni dlatego szybciej myślimy itp
taki program był jakiś hehe
Duśka;), 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dziewczyny miałam dziś dziwna sytuację . leżałam sobie nad ranem w łóżeczku I W pewnym momencie kichnelo mi się I W tym samy czasie złapał mnie silny ból brzucha i jajników po paru sekundach przeszło. Może jakieś torbiele tam mi się zrobily co?
-
ana1122 wrote:A ja dziewczyny miałam dziś dziwna sytuację . leżałam sobie nad ranem w łóżeczku I W pewnym momencie kichnelo mi się I W tym samy czasie złapał mnie silny ból brzucha i jajników po paru sekundach przeszło. Może jakieś torbiele tam mi się zrobily co?
Tissaia lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:A ja dziewczyny miałam dziś dziwna sytuację . leżałam sobie nad ranem w łóżeczku I W pewnym momencie kichnelo mi się I W tym samy czasie złapał mnie silny ból brzucha i jajników po paru sekundach przeszło. Może jakieś torbiele tam mi się zrobily co?
Ja mam tak przy kazdym mocnym kichnieciu:))
Patrzcie co znalazlam:))
http://sympatia.onet.pl/tips/advice/w-tych-miesiacach-najlatwiej-zajsc-w-ciaze,5668658,advice-detail.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=ciaza&utm_campaign=trescired25_symp_0316&rl=1&rlt=1Karolina2787, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczeta, z ja z moim M. bardzo romantycznie spedzam sobote. Kladziemy sobie podloge z paneli na poddaszu
U mnie nareszcie dwie kreski na tescie owu wiec dzialan ciag dalszy. Na szczescie M. tak bardzo juz chyba chce miec malutka corunie ze nie trzeba mu dwa razy powtarzac
Kasia, Ty wez moze troszke sie jakos odstresuj. Za duzo myslisz o tym wszystkim i moze stad bol glowy i ta nerwowosc dzis.
Karolina2787, Anula1986, Nats, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak w ogole to ja zawsze no owu czuje sie i wygladam jak "idz stad i nie wracaj"
A chyba w te dni to kobita powinna wygladac jak Wenus wylaniajaca sie z morskich fal, co by faceta zachecac do prokreacji...
Ech....WaldhauzerM, Caro, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Dziewczeta, z ja z moim M. bardzo romantycznie spedzam sobote. Kladziemy sobie podloge z paneli na poddaszu
U mnie nareszcie dwie kreski na tescie owu wiec dzialan ciag dalszy. Na szczescie M. tak bardzo juz chyba chce miec malutka corunie ze nie trzeba mu dwa razy powtarzac
Kasia, Ty wez moze troszke sie jakos odstresuj. Za duzo myslisz o tym wszystkim i moze stad bol glowy i ta nerwowosc dzis.
No kochana, działajta działajta
Kasia - Tissaia może mieć rację...
-
KlaudyŚ wrote:Ja mam tak przy kazdym mocnym kichnieciu:))
Patrzcie co znalazlam:))
http://sympatia.onet.pl/tips/advice/w-tych-miesiacach-najlatwiej-zajsc-w-ciaze,5668658,advice-detail.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=ciaza&utm_campaign=trescired25_symp_0316&rl=1&rlt=1
Aha
To czyli jak nie teraz to latem -
nick nieaktualnyTissaia wrote:A tak w ogole to ja zawsze no owu czuje sie i wygladam jak "idz stad i nie wracaj"
A chyba w te dni to kobita powinna wygladac jak Wenus wylaniajaca sie z morskich fal, co by faceta zachecac do prokreacji...
Ech....
hehea może tylko Tobie się tak wydaje że tak wyglądasz a facet inaczej to postrzega i dla niego właśnie jęzor zwisa hihi
91patka91, Tissaia lubią tę wiadomość