Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, śpiący dzień, dopiero wstałam..
Jakaś dziwną temperaturę mam w tym cyklu. Eh.. Chyba nikłe szansę na fasolkę, bo jestem taaaaaka chora, że jak pójdę jutro do pulmonologa to obawiam się, że mi da coś mocniejszego. Tempka niska, ale oskrzela zawalone. Jak nie urok to sraczka.. Ehh..
Duśka! Gratulacje jeszcze raz
Gaduaa, biedna Ty, kurczę tyle stresu.. Na głowę idzie dostać..
Gaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny, śpiący dzień, dopiero wstałam..
Jakaś dziwną temperaturę mam w tym cyklu. Eh.. Chyba nikłe szansę na fasolkę, bo jestem taaaaaka chora, że jak pójdę jutro do pulmonologa to obawiam się, że mi da coś mocniejszego. Tempka niska, ale oskrzela zawalone. Jak nie urok to sraczka.. Ehh..
Duśka! Gratulacje jeszcze raz
Gaduaa, biedna Ty, kurczę tyle stresu.. Na głowę idzie dostać..FabianCyprian
Tymuś
-
A ja mam pytanie do osób, które piją gluta (siemie lniane). Możliwe że od tego żołądek boli? Bo odkąd to pije to codziennie mnie męczą takie skurcze opłatkowe. Raczej to nie powinno to tak działać... Ale może za dużo błonnika czy coś? Jak myślicie?3500 g 54 cm
-
Nats wrote:A ja mam pytanie do osób, które piją gluta (siemie lniane). Możliwe że od tego żołądek boli? Bo odkąd to pije to codziennie mnie męczą takie skurcze opłatkowe. Raczej to nie powinno to tak działać... Ale może za dużo błonnika czy coś? Jak myślicie?
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Czekać na upragnione Dwie Kreseczki będą
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg
21 marca sikańca robi Mysia89
20 marca sikańca zrobi Eveli_na
22 marca zatestuje Elunia
24 marca siknie na test Kasia1987
27 marca na test siknie Caro i Szuflada i Ana1122
31 marca zakończy testowanie Tissaia
Wszystkim przyszłym mamom życzymy powodzenia i trzymamy kciuki &&
Wielkie dzięki Gizmo:-))
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, za cztery dni powinnam dostać okresu i mnie już szatan kusi żeby lecieć po sikańca do apteki... a solennie sobie obiecałam że zrobię dopiero jeśli mi sie @ spóźni. masakra!!
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:Dziewczyny, za cztery dni powinnam dostać okresu i mnie już szatan kusi żeby lecieć po sikańca do apteki... a solennie sobie obiecałam że zrobię dopiero jeśli mi sie @ spóźni. masakra!!
Jestem na tym samym etapie hahahaszuflada lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Twoj wykres jest nie dostępnyTuliska wrote:Cześć kochane:) nareszcie jestem, bo weekend dość pracowity:)
Duśka bardzo sie ciesze, i jutro to tylko ostateczne potwierdzenie cie czeka:) nic tylko sie cieszyc:)
Ewelina spójrz na mój wykres, tez pierwsze 3 dc miałam po 37, teraz dopiero spadła więc to normalne, tak mi się wydaje przynajmniej:)Ewelina -
Co do tempki to nie jest ona miarodajna, ja tak myślę
Prosty przykład - przez ostatni tydzień miałam i wciąż mam dość wysoką temp. i niedawno byłam w wc, a tam w kremowo-beżowym śluzie odrobinka krwi... a przecież przed @ temp. powinna spaść, a u mnie to nie ma miejsca.